Για την πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα αλλά και για το παιχνίδι με το Μαρούσι τοποθετήθηκε ο Θοδωρής Παπαλουκάς, μέσω του blog που διατηρεί μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε ότι η ομάδα έχει βρει τον τρόπο, για να φτάνει στις νίκες, ενώ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, ενόψει του αγώνα με το Μαρούσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Συνεχίσαμε με νίκες στην Ευρωλίγκα, μετά την προχθεσινή επί της Κίμκι στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας». Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Κίμκι είναι μεγάλη και αυξάνεται ακόμα περισσότερο, όταν εμείς παίζουμε εντός και οι Ρώσοι εκτός. Τη γνωρίζω την Κίμκι από τη θητεία μου στην ΤΣΣΚΑ και ήξερα πολύ καλά πως πρόκειται για μία ομάδα που μεταμορφώνεται, όταν παίζει στην Μόσχα, αλλά μακριά από το γήπεδό της δύσκολα μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Από την πλευρά μας, παίξαμε τόσο, ώστε να νικήσουμε αλλά και να εξοικονομήσουμε ενέργεια για τον αγώνα της Κυριακής με το Μαρούσι. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σ’ ένα σύνολο το οποίο μέχρι στιγμής πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη προσοχή και σοβαρότητα, όπως κάνουμε μέχρι τώρα, για να φύγουμε νικητές από το γήπεδο.

Θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό το ότι έχουμε βρει μετά από τόσο καιρό τους αυτοματισμούς μας και αυξάνουμε τα διαστήματα, όπου είμαστε συγκεντρωμένοι. Επίσης, είναι θετικό πως βρίσκουμε τον τρόπο να κερδίζουμε τα παιχνίδια, παίζοντας ακριβώς όσο χρειάζεται. Αυτό το προσόν είναι ομάδων που γίνονται πρωταθλήτριες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξέρουμε πολύ καλά ότι έχουμε μπει στην κρίσιμη περίοδο της χρονιάς. Κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος και όλοι έχουν ιδιαίτερη σημασία, αφού εξακολουθούμε να έχουμε τρεις στόχους. Είμαστε σοβαροί μέχρι στιγμής και διατηρούμε τον ρυθμό που πρέπει, έτσι ώστε να μην ξοδεύουμε ασκόπως ενέργεια και ταυτόχρονα να νικάμε στους αγώνες, που είναι και το ζητούμενο», γράφει ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

Δείτε φάσεις από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κίμκι:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης