ΠΑΣ Γιάννινα: Εκτέθηκε ανεπανόρθωτα ο Παμπορίδης

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2010, 13:32
ΠΑΣ Γιάννινα: Εκτέθηκε ανεπανόρθωτα ο Παμπορίδης
Ανακοίνωση, με την οποία κατηγορεί τον Βασίλη Παμπορίδη για τις αποφάσεις του στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, εξέδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες, παρότι επικράτησαν με το ευρύ 4-0, τονίζουν στην ανακοίνωσή τους ότι ο Παμπορίδης προσπάθησε να επηρεάσει το 3-0 (εκείνη τη στιγμή) και να επαναφέρει στο παιχνίδι τον «Δικέφαλο του Βορρά» στον αγώνα.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Επειδή αναγιγνώσκοντας τις χθεσινές εφημερίδες, φαίνεται να προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ομάδος μας, μετά το τέλος του αγώνα διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή του πρόσφατου αγώνα κυπέλλου, και προς αποκατάσταση της αληθείας, επιθυμούμε να διευκρινίσουμε τα εξής.

Αποφασίσαμε να ομιλούμε, καθότι ήταν φανερό, ότι το άλλο ήθος και η ευγενική σιωπή που μας διέκρινε, εκλήφθηκε ως αδυναμία και έτσι πλέον, ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα λέμε αυτό που βλέπουμε, χωρίς να καλυπτόμαστε από τη μάσκα της ευδαιμονίας που φέρνει το αποτέλεσμα.
Την Τρίτη, κατά παράδοξο και ανεξήγητο λόγο, παρατηρήσαμε όλοι οι παριστάμενοι στο γήπεδο και τα εκατομμύρια των Ελλήνων που έβλεπαν το παιχνίδι, μια εικόνα απέλπιδος και τελικά ατελέσφορης προσπάθειας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, να ανατραπεί το μοιραίο και μάλιστα όχι από την αντίπαλη μας ομάδα, (η οποία έτυχε να κάμει μια άσχημη εμφάνιση), αλλά από τον διαιτητή της αναμέτρησης κύριο Παμπορίδη. Έναν άνθρωπο, που θεωρούμε πραγματικά καλό διαιτητή, που όμως προχθές εκτέθηκε ανεπανόρθωτα και μάλιστα άνευ λόγου.

Λόγω του γεγονότος αυτού, ο πρόεδρος μας, χαρακτήρισε την προπεριγραφείσα εικόνα, την οποία επαναλαμβάνουμε για μια εισέτι φορά πως εισέπραξε όλη η Ελλάδα, ως τον πιανίστα του Τιτανικού, που προσποιούνταν ότι όλα ήταν καλά και εμψύχωνε τον κόσμο, αν και ήταν αδύνατο να αποτρέψει το επικείμενο ναυάγιο. Η απάντηση του εν λόγω διαιτητή ήταν μια απαράδεκτη φραστική και τουλάχιστον απρεπής λεκτική επίθεση εις βάρος του προέδρου, ο οποίος παρόλα αυτά διατήρησε την ψυχραιμία του, αν και ενδεχομένως σε άλλα γήπεδα της Ελλάδος, η κατάληξη θα ήταν διαφορετική, ή δεν θα είχαμε ποτέ τέτοια εκτροπή συμπεριφοράς, πιθανόν λόγω του φόβου. Αποφασίσαμε να μη δώσουμε συνέχεια, όχι διότι η παρουσία τόσων μαρτύρων δεν θα οδηγούσε στην βέβαιη δικαίωσή μας αλλά γιατί ξέρουμε να συγχωρούμε. Αλλά δεν λησμονούμε.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θα συνεχίσει το μοναχικό της αγώνα για το ποδόσφαιρο που αγαπάμε, για γεμάτα γήπεδα και επενδύσεις στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Εκ της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2010, 13:32