Αφού ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε από την Ευρωλίγκα, ο Πέκοβιτς, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Bilc», εξέφρασε την επιθυμία του να δει την Παρτιζάν στους «8» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης του μπάσκετ.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού και πρώην της Παρτιζάν τόνισε μεταξύ άλλων πως οι Σέρβοι άξιζαν τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παίξαμε εξαιρετικά και αποκτήσαμε ξανά αυτοπεποίθηση. Ήταν μια μεγάλη ανάσα εν όψει των αγώνων που έρχονται, με πρώτο αυτόν με την Παρτζάν», είπε αρχικά ο Πέκβοτς, μιλώντας για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Σχετικά με το ματς κόντρα στην Παρτιζάν στο ΟΑΚΑ, τόνισε: «Άξιζαν τη νίκη. Τώρα είναι η σειρά μας για ρεβάνς. Παρότι δεν θα συνεχίσουμε στα προημιτελικά, θέλουμε να κρατήσουμε ψηλά την αξιοπρέπειά μας».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Είναι ενδιαφέρον που περνά ο… λόγος μας για το ποια από τις δύο ομάδες θα προκριθεί. Προσωπικά προτιμώ να κερδίσουμε και τα δύο ματς, αλλά θα ήθελα να δω την Παρτιζάν στην επόμενη φάση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης