Στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League, πίσω από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό προσγειώθηκε ο ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη του με 1-0 επί της Καβάλας στο «Ανθή Καραγιάννη».

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» σκόραρε στο 13’ με τον Γκαρσία και πήρε το «τρίποντο» που τον έφερε στους 14 βαθμούς. Από την άλλη, η Καβάλα έμεινε στους 12 πόντους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ μπήκε από την αρχή του αγώνα για να σκοράρει πρώτος και να πάρει τη νίκη και τα κατάφερε. Μόλις στο 13’ ο Φωτάκης έστρωσε στον Πάμπλο Γκαρσία και ο Ουρουγουανός με σουτ νίκησε τον Γκαλίνοβιτς και σημείωσε το γκολ που τελικά έκρινε την αναμέτρηση.

Μετά το 1-0 ο ΠΑΟΚ δε σταμάτησε να πιέζει και στο 16’ ο Σαλπιγγίδης δεν κατάφερε να νικήσει τον Γκαλίνοβιτς, ενώ ο Κροάτης κίπερ στο 19’ είπε «όχι» σε βολίδα του Ελ Ζαρ. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, η μόνη φάση που καταγράφηκε ήταν η κεφαλιά «ψαράκι» του Φωτάκη στο 32’.

Στο δεύτερο μέρος, η Καβάλα ισορρόπησε το ματς, όμως δεν απείλησε ουσιαστικά το «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς το μόνο που κατάφερε ήταν ένα σουτ του Ντιέ στο 50’. Ο Ελ Ζαρ στο 65’ σούταρε από μακρινή απόσταση, χωρίς να ανησυχήσει τον Γκαλίνοβιτς, ενώ η μεγάλη φάση του αγώνα καταγράφηκε στο 83’.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι με τον στο 83’ δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, ενώ στο 89’ ο ίδιος παίκτης έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα άουτ.

Καβάλα – ΠΑΟΚ 0-1 (Νovasports1)

Γκολ: 13′ Γκαρσία



Κίτρινες κάρτες:
Καρντόσο, Τόμασιτς, Αμπντούν, Ογκμπέτσε, Ναζλίδης – Μπουσαϊντί, Φωτάκης, Βιτόλο, Φιλομένο

Κόκκινες κάρτες:


Καβάλα (Ντράγκαν Οκούκα):
Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης (89′ Πέρεζ), Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Καρντόσο (82′ Ντικρόκ), Αμπντούν, Ογκμπέτσε, Ντιε, Ονουάτσι, Βουτσίσεβιτς (68′ Ναζλίδης).

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος):
Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Γκαρσία, Βιτόλο, Ελ Ζαρ, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (65′ Μουσλίμοβιτς), Κοντρέρας, Φωτάκης (82′ Φιλομένο), Βιεϊρίνια, Σνάουτσνερ (87′ Σακελλαρίου).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης