Ότι ο Paul Gascoigne είναι γερό… ποτήρι το ξέραμε (σ.σ.: είναι χρόνια εξαρτημένος από το αλκόολ), ωστόσο δεν ξέραμε πόσες μπύρες αντέχει να πιει σε περίπου μισή ημέρα.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «Sun» ο Άγγλος παλαίμαχος άσος αναδείχθηκε νικητής μιας βραδιάς ρεκόρ σε παμπ του Λονδίνου.
 
Τι ήπιε; Μόλις 40 μπύρες μέσα σε 13 ώρες, ενώ προηγουμένως είχε καταναλώσει ακόμη έξι μέσα σε 20 λεπτά στο ξενοδοχείο.

Μάλιστα ο Gascoigne, παρά τις 46 μπύρες που είχε πιει είχε το… κουράγιο να στέλνει εκείνο το βράδυ γραπτά μηνύματα στην 20χρονη φίλη του και φοιτήτρια, Jade Firman, όπου της έγραφε ότι θέλει να δώσει τέλος στη ζωή του, ενώ παράλληλα της εξέφραζε τη σιγουριά του ότι θα ξαναγυρίσει στην Εθνική Αγγλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Βρίσκεται σε διαφορετικό πλανήτη. Αν δεν μπει σε κλινική αποτοξίνωσης θα πεθάνει μέσα σε 18 μήνες. Το σώμα του θα παραδοθεί σύντομα, φαίνεται είναι σε αποστολή να εξοντώσει τον εαυτό του.

Και είναι αυτός που θα τα καταφέρει. Είναι πολύ άσχημο να βλέπεις κάτι τέτοιο» τόνισε αρχικά ο η νεαρή φίλη του Gascoigne.
 
Κληθείς να σχολιάσει το περιστατικό, όπου ο πάλαι ποτέ αστέρας του αγγλικού ποδοσφαίρου κατανάλωσε έξι ποτήρια μπύρας μπροστά της υποστήριξε:

«Έβαλε μουσική από Phil Collins και είπε ότι τον έκανε να σκέφτεται τον Bobby Robson, που ήταν κάτι σαν πατέρας για εκείνον. Ξέσπασε σε κλάματα και είπε ότι όλοι τον εγκαταλείπουν. Ακολούθως ήπιε έξι μπύρες σε 20 λεπτά λες και ήταν νερό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Του είπα να περιορίσει την κατανάλωση αλκοόλ όμως απάντησε ότι δεν είχε σημασία. Λέει ότι θέλει να πεθάνει επειδή όταν φύγει η μητέρα του (δίνει αγώνα κατά του καρκίνου) θα είναι μόνος του».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης