Η ΑΕΚ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ρότζερ Γκερέιρο στο 14′ επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας στο νησί των Φαιάκων, σε παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Super League. Η Ένωση εκεί που κυνηγούσε την σωτηρία της έχει βρεθεί πλέον σε απόσταση πέντε βαθμών από τη ζώνη των πλέι οφ.

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

Ο Γκερέιρο σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Ο Εντερ έκανε χέρι στο ύψος της περιοχής και ο άσος της Ένωσης από τη βούλα ευστόχησε και πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Από την μεριά της η Κέρκυρα δεν μπορούσε να απειλήσει, όμως στο 41’ ο Κωνσταντόπουλος με καλή επέμβαση κράτησε την εστία του ανέπαφη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις αρχές του δευτέρου μέρους, η ΑΕΚ έχασε δύο ευκαιρίες για να σκοράρει. Στο 51’ ο Φούντας και στο 55’ ο Φέτσης δεν κατάφεραν να σκοράρουν, ενώ στο 63’ η ομάδα του Έβαλντ Λίνεν έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Κορδέρο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Κέρκυρα – ΑΕΚ 0-1 (Nova 1)

Γκολ: 14′ πεν. Γκερέιρο

Κίτρινες κάρτες:
Γιάντσης – Κουτουμπής, Κορδέρο

Κόκκινες κάρτες:
63′ Κορδέρο

Διαιτητής:
Δ. Θάνος

Βοηθοί:
Α. Γρεβένης, Κ. Μερκενίδης

Κέρκυρα (Γιάννης Παπακώστας):
Αναστασόπουλος, Τσουμάνης (24′ Γκέσιος), Βενέτης, Μοντέιρο, Ζουμπουλάκης, Ηλιάδης (60′ Τσοκάνης), Μπουκουβάλας, Κρητικός (73′ Στάμου), Γιάντσης, Λεόν, Κυβελίδης.

ΑΕΚ (Έβαλντ Λίνεν):
Κωνσταντόπουλος, Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Βλάχος, Μητρόπουλος, Φέτσης, Κορδέρο, Γκερέιρο (84′ Κατίδης), Φούντας (88′ Τσούπρος), Φουρτάδο (73′ Τσίτας).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης