Ο Λουίς Ενρίκε δήλωσε πως πιστεύει ότι η Ρόμα προλαβαίνει να πλασαριστεί σε μία θέση από αυτές που οδηγούν στο Champions League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε:

«Είμαστε έβδομοι αυτή την στιγμή στην βαθμολογία, αλλά απομένουν τέσσερις αγωνιστικές μέχρι το τέλος της σεζόν. Πιστεύω πως στο τέλος θα καταφέρουμε να ανατρέψουμε τα τωρινά δεδομένα και να τερματίσουμε σε μία θέση που θα οδηγεί στο επόμενο Champions League».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση αν αν μετάνιωσε που ανέλαβε τη Ρόμα, απάντησε: «Ποτέ δεν μετάνιωσα που ήρθα στη Ρώμη. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα το να είμαι προπονητής μίας τόσο μεγάλης ομάδας. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος με σπουδαίους οπαδούς. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να στραφούμε στο παιχνίδι του Σαββάτου (27/4) με αντίπαλο τη Νάπολι».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στα σενάρια που τον ήθελαν διάδοχο του Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα: «Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο για την Μπαρτσελόνα. Δεν ένιωσα τίποτα όταν είδα το όνομά μου να είναι, στην λίστα με εκείνα των διαδόχων του Γκουαρντιόλα».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης