Απίστευτα πράγματα ακούστηκαν στον «αέρα» του κρατικού ραδιοφώνου, με τον Αλέξη Κούγια να καταγγέλλει τον Ολυμπιακό ότι δεν τον άφησε να μπει στο Καραϊσκάκη στην αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τους «ερυθρόλευκους» και τον Κώστα Καραπαππά να τον στέλνει στο… καρναβάλι της Πάτρας!

Αρχικά, ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν του επετράπη η είσοδος στο γήπεδο, λέγοντας: «Μου είπαν απαγορεύεται η είσοδος κατόπιν εντολής του κυρίου Μαρινάκη. Είχα κάθε νόμιμη προϋπόθεση για να μπω με την ιδιότητα του φιλάθλου. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, το πόσο επικίνδυνος είναι για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πήγα στο γήπεδο με το αυτοκίνητό μου. Η ποινή που μου έχει επιβληθεί αφορά τους αγωνιστικούς χώρους. Ο μοναδικός τρόπος για να μη σου επιτραπεί να μπεις στο γήπεδο είναι να έχεις στέρηση φιλάθλου ιδιότητος και αυτό δεν έχει συμβεί.

Όταν έχεις στημένους τους διαιτητές, τους παρατηρητές, τη διοργανώτρια αρχή, όταν προστατεύεις τον Καλόπουλο, έχει συνομιλίες και τα στήνεις, ε τότε, ρε χοντρέ, πάρ’ τα όλα δικά σου.

Στα παλιά μου τα παπούτσια οι εισαγγελείς της πλάκας, τα… εισαγγελάκια που βάζει να μου κάνουν δίωξη. Αν είχα τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, τον Άρη ή ακόμα και τον ΟΦΗ που έχουν λαό που μάχεται από πίσω τους, τότε θα είχα κάνει πολλά πράγματα για το ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δίπλα του ανθρώπους που δεν έχουν πατήσει ποτέ γήπεδο, όπως ο Αιμίλιος Κοτσώνης, έχει τον Μπέο να κανονίζουν ποια παιχνίδια θα πάρει ο ένας και ποια ο άλλος. Σιχάθηκα τον εαυτό μου, είναι ντροπή.

Έχει μία στημένη ΕΠΟ και έδωσε για μένα (σ.σ. ο Μαρινάκης) εντολή να μην μπω. Και ο Σταθάκης που είναι τιμωρημένος για 7 χρόνια, φιλοξενήθηκε σε σουίτα στο Καραϊσκάκη. Αυτή είναι η Ελλάδα. Θα πρέπει να καταλάβει όμως ότι ο κόσμος γυρίζει την πλάτη σε τέτοιες συμπεριφορές με. Ας πηγαίνει με τους χοντρούς φίλους του να γελάνε, τον Μπέο, τον Τσακογιάννη.

Λυπάμαι πολύ που ένας πρόεδρος ήρθε από το πουθενά και ξευτιλίζει τα πάντα».

Η απάντηση Καραπαππά

Μετά από όσα ειπώθηκαν από τον Αλέξη Κούγια, στην εκπομπή παρενέβη ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαππάς, λέγοντας: «Πλέον ο κύριος Κούγιας κινείται στη μυθομανία! Υποστήριξε ότι ήρθε στο Καραϊσκάκη με την αποστολή της Παναχαϊκής! Αυτό φυσικά δεν συνέβη ποτέ ή συνέβη μόνο στο μυαλό του Κούγια!

Ήρθε στο Καραϊσκάκη μια ευγενέστατη κοπελίτσα, η οποία μας είπαν ότι είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και μας έδωσε τη λίστα των προσκεκλημένων της Παναχαϊκής. 30 άτομα που έτυχαν υποδειγματικής φιλοξενίας στο Καραϊσκάκη. Ακόμη και ο κύριος Λούβαρης, ο πρόεδρος στα χαρτιά και όχι στην ουσία της Παναχαϊκής, έφυγε πριν από λίγο από το γήπεδο απόλυτα ευχαριστημένος.

Τώρα ο Κούγιας μπορεί να νομίζει ότι το Καραϊσκάκη είναι στον… λόφο Σκουζέ στον Κολωνό και να πήγε εκεί, αλλά έλεος πια… Γελάει μαζί του όλη η Ελλάδα. Επικαλείται διαρκώς τους Αχαιούς, λες και δεν ξέρει ότι οι μισοί τουλάχιστον είναι Ολυμπιακοί. Όχι μόνο δεν είναι μαζί του, αλλά δεν θέλουν να τον βλέπουν!

Δεν ξέρω πότε ακριβώς ξεκινάει το καρναβάλι, αλλά ο Κούγιας σίγουρα το ξεκίνησε απόψε. Σας ξαναλέω, ο άνθρωπος νομίζει ότι είναι ο Πάπας και δεν θέλει αντίλογο. Ζει σε δικό του κόσμο. Και οι παίκτες της Παναχαϊκής που έφυγαν πριν από λίγο από το Καραϊσκάκη θα γελάνε μαζί του, στο πούλμαν που βρίσκονται τώρα!

Έλεος πια με αυτόν τον άνθρωπο…».

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης