Στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λάμπρος Χούτος. Ο Έλληνας επιθετικός κατέβαλε μόνος του, σύμφωνα με πληροφορίες, 200.000 ευρώ στον Πανιώνιο και έμεινε ελεύθερος.

Ο Χούτος αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, καθώς ο Πανιώνιος δεν ήταν διατεθιμένος να τον αφήσει ελεύθερο, ενώ ο ΠΑΟΚ του είχε διαμηνύσει ότι ενδιαφέρεται μόνο σε περίπτωση που θα ήταν ελεύθερος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, το ποσό που κατέβαλε στους «κυανέρυθρους» θα το πάρει από τον «δικέφαλο του βορρά», στον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τον επόμενο ενάμισι χρόνο.    

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Λάμπρου Χούτου από τον Πανιώνιο. Ο 29χρονος επιθετικός υπέγραψε σημερα συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν»,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη η ΠΑΕ Πανιώνιος στην ανακοίνωσή της για το… διαζύγιο, άφησε αιχμές για την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή.  

«Ευχόμαστε στον Λάμπρο να αποδώσει τα μέγιστα και να αναδείξει το πλούσιο ταλέντο του  στο νέο σταθμό της καριέρας του. Ελπίζουμε να ασχοληθεί μόνο με τον ρόλο του ως ποδοσφαιριστής, έχοντας ίσα δικαιώματα με τους συμπαίκτες του, κάτι που τη φετινή αγωνιστική περίοδο (με μεγαλύτερη ευθύνη του Προέδρου και μικρότερη του Λάμπρου) δεν ίσχυσε, με συνέπεια να φτάσουμε σήμερα σε αυτή τη μη αναστρέψιμη κατάσταση».

Χούτος: «Ήρθα για να παίξω ποδόσφαιρο»

«Κατ΄αρχάς θέλω να εκφράσω τα συλληπητήριά μου στην οικογένεια του πρώην προέδρου. Έτσι είναι η ζωή. Άνθρωποι έρχονται, άνθρωποι «φεύγουν». Γνωρίζω πως ήταν ένας μεγάλος παράγοντας κι ένας καλός άνθρωπος. Είμαι χαρούμενος από εκεί και πέρα, που ήρθα στον ΠΑΟΚ, σε μία μεγάλη ομάδα. Θέλω να κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ήρθα για να παίξω ποδόσφαιρο. Τίποτα άλλο. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ γνωρίζουν καλά το ποδόσφαιρο και παίρνουν αποφάσεις για το καλύτερο της ομάδας. Από τη στιγμή που υπήρχε ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Θα δουλέψω πολύ. Θεωρώ ότι είμαι σε καλή κατάσταση και απολύτως υγιής. Ίσως δεν είμαι σε κατάσταση φόρμας. Νιώθω έτοιμος όμως ακόμα και να παίξω αύριο. Είναι και θέμα προπονητή, αλλά θα δουλέψω σκληρά. Σίγουρα είναι η πιο μεγάλη ευκαιρία της καριέρας μου. Εξαρτάται και από μένα. Δεν φεύγω με πικρία από τον Πανιώνιο, ευχαριστώ τον Πανιώνιο και τον κ. Τσακίρη που είναι φίλος μου, είμαι πλέον παίκτης του ΠΑΟΚ. Πιστεύω και θεωρώ ότι είναι καλύτερα να γνωρίζεις έναν άνθρωπο και μετά να βγάζεις συμπεράσματα. Είμαι στη διάθεση του προπονητή. Ο ίδιος θα κρίνει πότε και αν θα με βάλει. Ένιωσα από την πρώτη στιγμή την αγάπη του για την ομάδα. Και να μην είσαι ΠΑΟΚ, θα γίνεις σίγουρα», τόνισε από την πλευρά του ο Λάμπρος Χούτος.

(Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη 3 Φεβρουαρίου, 08:46)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης