Ο Πάμπλο Κοντρέρας είναι πλέον ένας από τους τρεις Χιλιανούς που έχουν κατακτήσει κάποιο πρωτάθλημα στην Ευρώπη, μετά από τους Μαρσέλο Σάλας και Πέδρο Μοράλες. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του και τόνισε:

«Καλά που το έμαθα. Δεν είχα ιδέα. Είμαι πολύ χαρούμενος, αν και η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν δεδομένη. Δεν έπαιξα στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά ευτυχώς η σεζόν ήταν πολύ καλή για μένα. Ένας επιπλέον λόγος να χαίρομαι είναι η συμμετοχή στο Champions League, ειδικά σε αυτή την ηλικία είναι απόλαυση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 34χρονος στόπερ αναφέρθηκε στον Μίτσελ: «Η ποιότητα του ποδοσφαίρου μας ήταν κάτι που ήθελε βελτίωση. Στην αρχή της σεζόν νικούσαμε, αλλά ο κόσμος μας ήθελε περισσότερα. Με την αλλαγή προπονητή συνεχίσαμε τα θετικά αποτελέσματα, αλλά βελτιώθηκε και το θέαμα που προσφέραμε».

Κλείνοντας μίλησε για την εθνική ομάδα της πατρίδας του: «Θέλω να είμαι ενεργός και να παίζω τακτικά για να συνεχίσω να αποτελώ μέλος της εθνικής ομάδας. Όμως ο προπονητής είναι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις και επιλέγει εκείνους που κρίνει απαραίτητους. Εγώ πάντα είμαι υπέρ εκείνων που καλούνται στην ομάδα, είμαι στο πλευρό τους και ελπίζω η ομάδα να πηγαίνει καλά. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την εθνική, αλλά σέβομαι τις αποφάσεις».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης