Μετά από 14 χρόνια στον Πειραιά, ο Κώστας Χριστοφιδέλης «μετακομίζει» στη Λεωφόρο. Ο 32χρονος διεθνής ακραίος, ο οποίος ανήκε στο δυναμικό του Ολυμπιακού από τα 18 του, έχει έρθει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και από τη νέα σεζόν θα φορά την «πράσινη» φανέλα.

Αιτία του… διαζυγίου του Χριστοφιδέλη με την «ερυθρόλευκη» ομάδα ήταν οικονομική. Ο Ολυμπιακός πρότεινε στον 32χρονο 120.000 ευρώ, συν τα πριμ, ενώ ο ίδιος ζητούσε αύξηση στα bonus για την κατάκτηση των στόχων. Οι «πράσινοι» του πρόσφεραν 160.000 ευρώ, πρόταση που ως φαίνεται δεν μπόρεσε να αρνηθεί ο Χριστοφιδέλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο διεθνής ακραίος στον Παναθηναϊκό θα έχει προπονητή τον Αλέκο Λεώνη, ο οποίος όταν ήταν ομοσπονδιακός τεχνικός είχε εισηγηθεί τον ισόβιο αποκλεισμό του παίκτη από την Εθνική ομάδα, επειδή ο τελευταίος λόγω επέμβασης είχε αρνηθεί την κλήση του.

Ο Χριστοφιδέλης είναι ο δεύτερος παίκτης εφέτος που εγκαταλείπει το… λιμάνι, για τον Παναθηναϊκό, καθώς προηγήθηκε ο διεθνής λίμπερο Αχιλλέας Παπαδημητρίου, ενώ τον αντίθετο δρόμο πήραν ο κεντρικός Ανδρέας Ανδρεάδης και ο ακραίος Χρύσανθος Κυριαζής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης