Όπως στην πρεμιέρα του τέταρτου ομίλου του Euro 2008, έτσι και τώρα, η Ρωσία με την Ισπανία, διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ”Ερνστ Χάπελ” της Βιέννης, για το δεύτερο ημιτελικό του τουρνουά.

Οι ”Φούριας Ρόχας” θέλουν να επαναλάβουν το 4-1 του πρώτου αγώνα και να πανηγυρίσουν την πρόκιρση στον τελικό της διοργάνωσης. Σε αυτή την προσπάθεια ο Λουίς Αραγονιές έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα, για τους Ρώσους, η πρεμιέρα κόντρα στην Ισπανία αποτελεί τη μοναδική κακή τους εμφάνιση και τη μοναδική τους ήττα. Ο Γκους Χίντινκ και οι παίκτες του, θέλουν να αποδείξουν ότι το σκορ της πρεμιέρας δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Τιμωρημένοι για τη Ρωσία είναι οι Τορμπίνσκι και Κολόντιν. Από εκεί και πέρα, Μπιλιαλέντινοφ, Σαένκο και Ανιούκοφ αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών, αλλά αναμένεται να είναι έτοιμοι και να αγωνιστούν κανονικά.

Σε ότι αφορά την προϊστορία, η Ισπανία σε εννέα αναμετρήσεις μετρά πέντε νίκες, έναντι μιας της Ρωσίας

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ρωσία (Γκους Χίντινκ): Ακινφέεφ, Ιγκνάσεβιτς, Σιρόκοφ, Ανιούκοφ, Ζιριάνοφ, Σέμακ, Σεμσόφ, Ζιρκόφ, Σαένκο, Αρσάβιν, Παβλιουτσένκο.

Ισπανία (Λουίς Αραγονιές): Κασίγιας, Πουγιόλ, Μαρτσένα, Καπντεβίλα, Ράμος, Σένα, Τσάβι, Ινιέστα, Σίλβα, Βίγια, Τόρες.

Διαιτητής: Φρανκ Ντε Μπλέκερε (Βέλγιο)

Γήπεδο: ”Ερνστ Χάπελ”, Βιέννη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης