Την αποχώρησή του από την Παιανία προανήγγειλε ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, ο οποίος μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο αποκάλυψε πως έχει συμφωνήσει με ομάδα του εξωτερικού για να συνεχίσει την καριέρα του μετά το καλοκαίρι όταν και λήγει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μοζαμβικανός χαφ γεμάτος λύπη είπε πως δεν υπάρχει κανένας στον Παναθηναϊκό για να μιλήσει μαζί του ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση για το αν βρίσκεται σε συζητήσεις με άλλες ομάδες, είπε: «Ναι, είναι αλήθεια. Είναι το λογικό. Όλοι μας ξέρουμε τι θα γίνει και τι δεν θα γίνει. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής ο οποίος θα υπέγραφε σε μία ομάδα με αβέβαιο μέλλον. Δεν υπάρχει κανένας στον Παναθηναϊκό για να μιλήσει μαζί μου για να ανανεώσω το συμβόλαιο μου, οπότε πως να πω εγώ σε σας, στον προπονητή, στους συμπαίκτες μου, ότι θέλω να παραμείνω, να φύγω ή οτιδήποτε άλλο; Δεν υπάρχουν οι συνθήκες για να μείνω. Χρειάζονται κάποιες προϋποθέσεις για να μείνω και δεν υπάρχουν. Σε ότι με αφορά, ας πούμε ότι σχεδόν έχω φύγει. Δεν μπορώ όμως να σας πω ότι υπέγραψα ή θα υπογράψω. Περιμένω το τέλος της σεζόν και μετά θα φύγω. Έχω συμφωνήσει. Αλλά δεν θα σας πω την ομάδα”.

Τέλος, ρωτήθηκε για το αν υπέγραψε: «Συμφώνησα, δεν έχω υπογράψει. Απλά περιμένω το τέλος της σεζόν για να δω τι θα γίνει».

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης