Σήμερα η κηδεία του Απόστολου Παπουτσάκη

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012, 08:43
Σήμερα η κηδεία του Απόστολου Παπουτσάκη
Αποχαιρετούν, σήμερα, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες τον Απόστολο Παπουτσάκη, τον άνθρωπο για τον οποίο όλοι έχουν να πουν μια καλή κουβέντα: για τη "σιωπηρή" φιλανθρωπική του δράση, για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, για την επιχειρηματική δεινότητα. Το πόσο αγαπητός ήταν, άλλωστε, αποτυπώνεται στα δεκάδες συλλυπητήρια μηνύματα που εστάλησαν στην οικογένεια από όλη την Ελλάδα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Εργοτέλης έφυγε από τη ζωή, το πρωί της Δευτέρας, σε ηλικία 60 ετών, μετά από νέο καρδιακό επεισόδιο που υπέστη κι ενώ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Ο πρόεδρος της ηρακλειώτικης ομάδας ο οποίος τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπιζε έντονα προβλήματα υγείας επρόκειτο αυτή την εβδομάδα να μεταβεί στο "Ερρίκος Ντυνάν", στην Αθήνα, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση μπαι-πας, όμως η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του ... τον "πρόλαβε".

Σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι, όσοι γνώρισαν τον Απόστολο Παπουτσάκη θα τον αποχαιρετίσουν από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στην Άνω Χερσόνησο, από όπου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012, 08:45