Σε προχωρημένες επαφές με τον 21χρονο επιθετικό, Ίρβεν Άβιλα, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Περού.

Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Diario Correo» σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι ο μάνατζερ του νεαρού στράικερ, Έκτορ Περάλτα, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό και μία ρωσική ομάδα, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, τις επαφές με το «τριφύλλι» επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε ότι υπήρξε συνάντηση του μάνατζέρ του με τη διοίκηση των «πράσινων».

«Βρίσκομαι τρία χρόνια στη Σπορτ Χουανκάγιο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία μου στην ομάδα, αλλά δεν θα έλεγα όχι σε μια καλύτερη προοπτική για την καριέρα μου. Αν έρθει κάποια πρόταση από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό ή κάποια άλλη ομάδα, τότε θα τη σκεφτώ σοβαρά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο μικρός το δέμας (1.68μ.) στράικερ.

Ο Ίρβεν Άβιλα σε τρεις σεζόν στο πρωτάθλημα του Περού έχει πετύχει 40 γκολ, εκ των οποίων τα εννέα τα έχει σημειώσει φέτος σε συνολικά 21 εμφανίσεις του με τη Σπορτ Χουανκάγιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης