Στη Xίμκι ο Λάζος

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011, 20:08
Στη Xίμκι ο Λάζος

Στη ρωσική Χίμκι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος με δηλώσεις του, στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

«Ήταν το τελευταίο μου ματς με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Δυστυχώς. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς και τους συμπαίκτες μου για τις όμορφες στιγμές που πέρασα εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον κ. Σταυρόπουλο και τον Τέλη Ζουρνατζίδη. Μακάρι οι συνθήκες να επέτρεπαν να μείνω για πάντα στον ΠΑΟΚ. Ίσως στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν», δήλωσε αρχικά ο έμπειρος σέντερ.

Εν συνεχεία ο Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στο ελληνικό πρωτάθλημα είπε: «Δεν χρειάζεται να μιλήσω για την κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ, γιατί θα καταντήσει γραφικό να μιλάμε συνέχεια αρνητικά. Το πρωτάθλημα είναι καθρέφτης του τι συμβαίνει… Υπάρχει αναξιοπιστία, αλλοίωση, βία στα γήπεδα. Εγώ δεν αφήνω τα παιδιά μου να πάνε στο γήπεδο γιατί το μόνο μαθαίνουν είναι να βρίζουν, να πετούν αντικείμενα, να ακούγονται συνθήματα που προάγουν τα ναρκωτικά και τη μαστούρα… Είναι άσχημο για την κοινωνία και όχι μόνο για το πρωτάθλημα… Με το πέρασμα του χρόνου δυστυχώς απαξιώνεται».

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι του ματς με την ΑΕΚ, σημείωσε: «Ήταν ένα δύσκολο ματς. Η ΑΕΚ έπαιξε καλή άμυνα με παγίδες στο λόου ποστ, αλλά εμείς είχαμε καλές αποστάσεις στην περιφέρεια και τιμωρούσαμε τις παγίδες. Είχαμε αυτοπεποίθηση και πιστεύαμε πως όσο και να παίζαμε θα κερδίζαμε. Πιστεύω πως παίχτηκε ένα ωραίο ματς που το ευχαριστήθηκε ο κόσμος».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011, 20:10