Κατηγορηματικά διέψευσε ο πρόεδρος της Λίβερπουλ, Τομ Βέρνερ, τη φημολογία που θέλει την προπονητική… καρέκλα του Κένι Νταλγκλίς να έχει υποστεί σημαντικούς τριγμούς.

Οι φήμες για την απομάκρυνση του Σκωτσέζου τεχνικού των «ρεντς» είχαν ενταθεί τον τελευταίο καιρό, αφού η ομάδα δεν πραγματοποιεί καθόλου καλή πορεία, ενώ  «φούντωσαν» μετά τη σημερινή αποπομπή του τεχνικού διευθυντή της, Ντάμιεν Κόμολι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βέρνερ πάντως με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ξεκαθάρισε ότι ο Νταλγκλίς μπορεί να νιώθει ασφαλής στον πάγκο της Λίβερπουλ, καθώς, όπως επισήμανε, δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του από τον σύλλογο.

«Έχουμε πολλή εμπιστοσύνη στον Κένι, έχει την πλήρη στήριξη μας και πιστεύουμε ακράδαντα πως η ομάδα στο μέλλον θα έχει πολλές επιτυχίες μαζί του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των «ρεντς».

Ο επικεφαλής των «κόκκινων» έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης και στον γενικό διευθυντή της ομάδας, Ίαν Έιρ, για τον οποίο, μετά την απομάκρυνση του Κόμολι, αλλά και του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, Πίτερ Μπρούκνερ, υπήρχαν εικασίες πως θα ήταν ο επόμενος που θα έβλεπε την πόρτα της εξόδου. Ο Βέρνερ δήλωσε σχετικά: «Δεν θα φύγει ο Έιρ, πιστεύουμε ότι κάνει πολύ καλή δουλειά. Πιστεύουμε πολύ στους ανθρώπους που στελεχώνουν το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας και δεν θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στο άμεσο μέλλον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης