Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα βρίσκονται ήδη σε διακοπές η διοίκηση, όμως τώρα πιάνουν δουλειά οι άνθρωποι της πρωταθλήτριας Ευρώπης, οι οποίοι έχουν καταρτίσει το μετεγγραφικό τους πλάνο για το σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Με την υπόθεση του 24χρονου επιθετικού της Βαλένθια Τζουζέπε Ρόσι να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Ισπανική ομάδα, ο Βραζιλιάνος Τιάγκο Σίλβα μπαίνει τώρα  το στόχαστρο για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόβλημα με το γόνατο του Πουγιόλ, η αποχώρηση του Γκάμπι Μιλίτο, και η ξαφνική ασθένεια του Αμπιντάλ, δημιούργησαν πολλές φορές προβλήματα στην επάρκεια επιλογών της οπισθοφυλακής.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός μπακ της Μίλαν δείχνει ιδανική λύση για τους «μπλαουγκράνα» παρά το γεγονός ότι οι «ροσονέρι» δεν προτίθενται να τον παραχωρήσουν κάτω από 25 εκατ. Ευρώ.

Από την άλλη η Τσέλσι που είχε δείξει ενδιαφέρον, δεν τον έχει σε πρώτη προτεραιότητα καθώς «έκλεισε» τον Νταβίντ Λουϊς της Μπενφίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τιάγκο Σίλβα ήρθε στην Μίλαν το 2008 από τη Φλουμινένσε, ωστόσο λόγω του ότι η ομάδα είχε καλύψει τον αριθμό των μη κοινοτικών έπαιξε μόλις την περίοδο 2009-2010. Ο διεθνής βραζιλιάνος, που αρέσει στον Γκουαρντιόλα έχει συμβόλαιο με τη Μίλαν έως το 2016. 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης