«Τα καλύτερα έρχονται»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014, 17:35
«Τα καλύτερα έρχονται»
Συνέντευξη παραχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην εφημερίδα «Παραπολιτικά». Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο οποίος εξελέγη πρόσφατα δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», ανέλυσε τις προσδοκίες του για το μέλλον του Πειραιά.

Σύμφωνα με όσα είπε, στόχος είναι να επιστρέψει η ανάπτυξη στον Πειραιά, τον οποίο χαρακτήρισε «ευλογημένη πόλη», ενώ τονίζει την πρόθεσή του να καταστεί αφετηρία κρουαζιέρας και να αξιοποιηθεί έτσι το στρατηγικό πλεονέκτημα του μεγαλύτερου ελληνικού λιμανιού.

Όσον αφορά την άλλη μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό, ο κ. Μαρινάκης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει 4 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα και έχει ενισχύσει το status του στην Ευρώπη, σε όλα τα επίπεδα. Χαρακτηριστικό όλων αυτών που έχουμε καταφέρει είναι η συμμετοχή της ομάδας μας τον επόμενο μήνα σε διεθνές τουρνουά στις ΗΠΑ, με τη συμμετοχή ευρωπαϊκών συλλόγων που βρίσκονται μονίμως στην κορυφή της Ευρώπης, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Μίλαν, η Ίντερ και η Ρόμα.

»Είμαστε από τις ελάχιστες ομάδες που εκπληρώνουν από τον πρώτο χρόνο εφαρμογής τους τα κριτήρια του financial fair play της UEFA, κατορθώνοντας ταυτοχρόνως να κατακτούμε κάθε χρόνο το πρωτάθλημα στη χώρα μας και να κάνουμε βήματα προς τα εμπρός στην Ευρώπη. Δεν χρωστάμε ούτε ένα ευρώ στις τράπεζες και είμαστε σωστοί στις υποχρεώσεις μας. Είμαστε ένας υγιής σύλλογος, αν και ξεκινήσαμε μέσα στη μεγαλύτερη κρίση που βίωσε η Ελλάδα. Αυτό είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς τα τελευταία τέσσερα χρόνια όλων των ανθρώπων του συλλόγου. Και φυσικά δεν σταματούμε εδώ. Η προσπάθειά μας συνεχίζεται και, όπως έχουμε πει επανειλημμένως, τα καλύτερα έρχονται».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014, 18:01