Η επιστροφή του Ράφαελ Ναδάλ στα κορτ πήρε κι άλλη παράταση. Ο Ισπανός τενίστας, μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο που τον κράτησε έξι μήνες εκτός δράσης, επρόκειτο να κάνει την επανεμφάνισή του στην δράση στους αγώνες επίδειξης του Άμπου Ντάμπι.

Εντούτοις αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω των στομαχικών διαταραχών που τον ταλαιπωρούν, και οι οποίες θα του στερήσουν τη συμμετοχή του και από το πρώτο Grand Slam της σεζόν, το Αυστραλιανό Όπεν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι ο Ισπανός τενίστας, όπως ανακοίνωσε πως αναμένεται να επιστρέψει στα κορτ στο τουρνουά του Ακαπούλκο, στις 27 Φεβρουαρίου.

«Όπως μου λένε οι γιατροί και η ομάδα μου, η πιο ασφαλής… διαδρομή για να ακολουθήσω, ώστε να πάνε τα πράγματα καλά είναι να καθυστερήσω τα πλάνα που είχα για να αγωνιστώ αυτές τις εβδομάδες.

Πρέπει να περιμένω μέχρι το τουρνουά του Ακαπούλκο για να συμμετάσχω ξανά σε αγώνα, ωστόσο θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά για να παίξω σε κάποιο άλλο τουρνούα νωρίτερα», τόνισε αρχικά ο «Ράφα» και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο αστράγαλός μου είναι πολύ καλύτερα και το στάδιο της αποκατάστασής μου έχει πάει καλά, όπως είχαν προβλέψει οι γιατροί. Δυστυχώς ο ιός στο στομάχι μου δεν μου επέτρεψε να κάνω προπονήσεις τη τελευταία εβδομάδα και γι’ αυτό είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω πως δεν θα παίξω ούτε στη Ντόχα, ούτε στο Αυστραλιανό Όπεν, όπως είχα αρχικά προγραμματίσει».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης