Τη Δευτέρα αναμένεται να απαντήσει ο Κώστας Μήτρογλου το αν επιθυμεί να συνεχίσει ως δανεικός στον Πανιώνιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο διεθνής επιθετικός, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, συναντήθηκαν σήμερα το μεσημέρι με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και ζήτησε διορία τριών ημερών για να δώσει την τελική απάντησή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός φορ θέλει να περιμένει μερικές ημέρες ακόμη, ευελπιστώντας ότι θα προκύψει ενδιαφέρον από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Μπουντεσλίγκα, καθώς προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία.

Εντούτοις κάτι τέτοιο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί, και ως εκ τούτου, όλα δείχνουν, ότι έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Πανιώνιου.

Άλλωστε οι όποιες αντιρρήσεις που είχε εκφράσει ο Μήτρογλου, έχουν πλέον καμφθεί και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η υπόθεση δανεισμού του στον Πανιώνιο θα ολοκληρωθεί θετικά για τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνάντηση με τους αρχηγούς

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού είχε ραντεβού σήμερα και με τους αρχηγούς της ομάδας, Αντώνη Νικοπολίδη και Βασίλη Τοροσίδη.

Οι τρεις άντρες συζήτησαν για θέματα του εσωτερικού κανονισμού, καθώς και για τα πριμ που δικαιούνται οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου σε περίπτωση κατάκτησης των στόχων που έχει θέσει η διοίκηση.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Μόισες Ουρτάδο ακολούθησε και σήμερα θεραπεία, ενώ ο Ντένις Ρόμενταλ γυμνάστηκε μόνος του στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, στο πλαίσιο του προγράμματος ξεκούρασης που ακολουθούν κατά διαστήματα οι ποδοσφαιριστές.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με την Κέρκυρα θα ολοκληρωθεί με την αυριανή προπόνηση, που θα πραγματοποιηθεί στις 14:45 στου Ρέντη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης