Τιμά τον Κοβάσεβιτς το Gruppo Greco

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2009, 14:37
Τιμά τον Κοβάσεβιτς το Gruppo Greco
Εκδήλωση προς τιμή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς θα γίνει αύριο (Παρασκευή) στα γραφεία του ελληνικού fan club της Γιουβέντους Gruppo Greco. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αγωνίστηκε για δύο χρόνια στη «Βέκια Σινιόρα» και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους φίλους της Γιουβέντους.

Η ανακοίνωση του Gruppo Greco αναφέρει:

«Η νέα έδρα της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Γιουβέντους φοράει τα καλά της για να υποδεχτεί τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και τους bianconeri που θα θελήσουν να τον δουν από κοντά. Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στις 7.30 το απόγευμα, στο γραφείο μας στην Αραπάκη 6 στη Καλλιθέα (2ος όροφος) θα διοργανώσουμε μια σπουδαία εκδήλωση αντάξια του Ντάρκο. Αντάξια του Gruppo Greco. Αντάξια της Γιουβέντους.

Αλήθεια, πόσες είναι οι πιθανότητες να συνομιλήσετε και να φωτογραφηθείτε με κάποιον ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους; Επειδή τέτοιες ευκαιρίες είναι πραγματικά ελάχιστες, μη χάσετε τη μοναδική εμπειρία.

Επισκεφθείτε το site της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Γιουβέντους www.gruppogreco.gr ή www.juve.gr για δείτε το χάρτη της περιοχής αλλά και να ενημερωθείτε για κάθε δραστηριότητα του club. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6973087027».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2009, 14:55