Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα καλύψει ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης. Σύμφωνα με τη εφημερίδα «Goal», η οποία επικαλείται πληροφορίες από οικονομικούς κύκλους της Κύπρου, ο Σωκράτης Κόκκαλης ήρθε σε συμφωνία με τον Λαυρεντιάδη.

Έτσι, ο Κύπριος θα καλύψει τα 26 εκατ. ευρώ, που ορίζει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, σε διάστημα τεσσάρων μηνών, ενώ ο Λαυρεντιάδης θα αποκτήσει το 50% της «Καραϊσκάκης ΑΕ», της εταιρείας που δημιούργησε ο Σωκράτης Κόκκαλης για να εκμεταλλεύεται εμπορικά το γήπεδο του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με «Ιέρο» και Derbyshire κόντρα στον Εργοτέλη
 
Τα ονόματα των Ιεροκλή Στολτίδη και Matt Derbyshire, μετά από αρκετό καιρό σβήστηκαν από το ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού, προς τέρψιν του Temuri Ketsbaia.
 
Ο Γεωργιανός τεχνικός μάλιστα συμπεριέλαβε τον «Ιέρο» και τον Άγγλο επιθετικό στην αποστολή του Κυριακάτικου φιλικού (19:00) της ομάδας του με τον Εργοτέλη, όπου αναμένεται να τους δώσει χρόνο συμμετοχής.
 
Στην σημερινή προπόνηση ο Matt Derbyshire ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Γ. Παπαδόπουλος μέρος της προπόνησης της ομάδας.
 
Ο Luciano Galletti συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Τοροσίδης, μολονότι προπονήθηκε κανονικά σήμερα αποκλείστηκε από την αποστολή για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, από την οποία θα λείψει και ο Νικοπολίδης.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: R. Bravo, Leonardo, Domie, Γκαλίτσιος, Oscar, Kocac, Ledesma, Maresca, Νικλητσιώτης, Πάντος, Pardo, Diogo, Dudu, Στολτίδης, Derbyshire και Ρουγκάλας.
 
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα προπονηθούν αύριο  στις 09.30 και το απόγευμα η αποστολή αναμένεται να αναχωρήσει για το Ηράκλειο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πρώτη 20αδα «αναρριχήθηκε» ο Ολυμπιακός

Στην 20η θέση της κατάταξης των συλλόγων παγκοσμίως «στρογγυλοκάθεται» πλέον με… καμάρι ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Πειραιά με τις νίκες της στα προκριματικά του Champions League έκανε «άλμα» 13 θέσεων στη σχετική λίστα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου, για το μήνα Αύγουστο.

Στην κορυφή ης σχετικής λίστας φιγουράρει η Manchester United, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Barcelona να ακολουθεί κατά πόδας.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδας ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 53η θέση,  ενώ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην 144η και 166η αντίστοιχα.

Ως γνωστόν η εν λόγω κατάταξη προκύπτει κάθε μήνα από την IFFHS, με βάση τα αποτελέσματα των ομάδων στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις, σύμφωνα με ένα συντελεστή δυσκολίας για κάθε αγώνα.

Οι πρώτες 20 ομάδες

1. Manchester United
2. Barcelona
3. Estudiantes
4. Chelsea
5. Hamburger
6. Shakhtar
7. Arsenal
8. Werder Bremen
9. Liverpool
10. Cruzeiro
11. Galatasaray
12. Roma
13. Bayern
14. Gremio
15. Juventus
16. Villareal
17. Atletico Madrid
18. Inter
19. Internacional
20. Ολυμπιακός

Εν τω μεταξύ επαγγελματικό συμβόλαιο σε έξι ποδοσφαιριστές από την ομάδα U-21 προσέφερε ο Ολυμπιακός, όπως ανέφερε ανακοίνωση στο επίσημο site του συλλόγου.
Ο λόγος γίνεται Ιωάννη Αποστολόπουλο, Γεώργιο Βαλεριάνο, Κωνσταντίνο Κοτσαρίδη, Θωμά Μακαρόνα, Ιωάννη Ποτουρίδη και Ιωάννη Φετφατζίδη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός  

«Επαγγελματικά συμβόλαια με την ΠΑΕ Ολυμπιακός υπέγραψαν σήμερα, Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009, οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:Ιωάννης Αποστολόπουλος, Γεώργιος Βαλεριάνος, Κωνσταντίνος Κοτσαρίδης, Θωμάς Μακαρόνας, Ιωάννης Ποτουρίδης, Ιωάννης Φετφατζίδης».

(Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009, 10:48)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης