Παίκτης της Βέροιας είναι κι επίσημα πλέον ο Κάρλο Κόστλι. Ο διεθνής επιθετικός από την Ονδούρα αφού το πρωί πέρασε με επιτυχία από τις εργομετρικές εξετάσεις στη συνέχεια υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τη «βασίλισσα» του Βορρά.

Το νέο μετεγγραφικό απόκτημα των νεοφώτιστων στη Super League επέλεξε το νούμερο 19 για την φανέλα του και αύριο αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον ποδοσφαιρικό σύλλογο της Ημαθίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ ο Κόστλι τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένος που θα αγωνιστώ στην Ελλάδα και στην Super League, με τη φανέλα της Βέροιας.

Ξέρω αρκετά πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική σας ομάδα, η οποία κατέκτησε και το ΕURO 2004. Είμαι πανέτοιμος αγωνιστικά καθώς έκανα προπονήσεις με την Ονδούρα, ενώ αγωνίστηκα με αυτήν και στα τελευταία της επίσημα παιχνίδια.

Αυτό που θέλω να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για το αν οι φίλαθλοι της Βέροιας θα δουν από αυτόν τα ίδια «μαγικά» κόλπα που κάνει στα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, απάντησε: «Σε αυτά τα βίντεο πρωταγωνιστής είμαι… εγώ, δεν είναι κάποιος άλλος, και στόχος μου είναι να προσφέρω παρόμοιες στιγμές και στον κόσμο της Βέροιας».

Eπιμελεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης