Η διαιτησία του Χάουαρντ Γουέμπ στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, και ο μη καταλογισμός τού πέναλτι, στη φάση που ο Σεσκ Φάμπρεγκας βρήκε τη μπάλα με το χέρι, είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας στη Λίβερπουλ.

Ο Ράφα Μπενίτεθ διαμαρτυρήθηκε έντονα και με δηλώσεις του τόνισε: «Ήταν καθαρό χέρι, δεν υπάρχει αμφιβολία. Ο Φάμπρεγκας βρήκε την μπάλα με το χέρι και, αφού ήταν πάνω στη γραμμή, έπρεπε να δοθεί πέναλτι. Ο διαιτητής ήταν ακριβώς μπροστά στη φάση, αλλά δεν το καταλόγισε», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε: «Φέτος υπήρξαν κάποιες αδικίες σε βάρος μας. Όμως, δεν έχουμε την πολυτέλεια να ασχοληθούμε πολύ με αυτό που έγινε και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Στίβεν Τζέραρντ υπογράμμισε: «Ήταν πέναλτι. Ο διαιτητής είπε στο τείχος που έστηνε η ομάδα μου, στο πρώτο ημίχρονο, ότι αν κάποιος σηκώσει τα χέρια του πάνω από τη μέση του, θα έδινε πέναλτι. Τώρα, για κάποια τρελή αιτία, δεν το έδωσε. Μου είπε μετά το παιχνίδι ότι δεν το είδε. Ήταν απίστευτο και δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είδε κάποιον να σηκώνει τα χέρια του στο τείχος.

Γνωρίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν κάποιες φορές θα πάρεις σφυρίγματα και κάποιες όχι, αλλά κάτι τέτοιο ήταν τόσο καθαρό που δεν μπορώ να το χωνέψω, ειδικά όταν διαιτητής είναι ο Χάουαρντ Γουέμπ. Θα έλεγα ότι είναι ένας από τους καλύτερους διαιτητές του πρωταθλήματος, γι’ αυτό και μου κάνει τόσο εντύπωση που δεν το είδε».

Δείτε το γκολ της Άρσεναλ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης