Το πρωτάθλημα της Super League αρχίζει και η Ξάνθη αντιμετωπίζει στα «Πηγάδια» το νεοφώτιστο στην κατηγορία ΠΑΣ Γιάννινα. Ο προπονητής των Ακριτών, Wolfgang Wolf, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πως η Ξάνθη θα είναι έτοιμη για την πρεμιέρα, ωστόσο ο ίδιος θα προτιμούσε για αντίπαλο στο πρώτο παιχνίδι κάποια ομάδα που ήταν και πέρσι στη Super League:

«Όλο το διάστημα που είχαμε στη διάθεσή μας πραγματοποιήσαμε πολύ καλή προετοιμασία και είμαι ικανοποιημένος από το επίπεδο στο οποίο έχουμε φτάσει, τόσο από τη δουλειά που κάναμε στη Γερμανία, όσο και εδώ. Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος που επιτέλους θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα, αν κι εμείς είμαστε αναγκασμένοι να αγωνιστούμε σε μία ιδιαίτερα δύσκολη ώρα, όπως είναι η προγραμματισμένη, και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο παιχνίδι της πρεμιέρας θα είμαστε έτοιμοι. Έχω στο μυαλό μου μία ενδεκάδα και φυσικά στόχος μας είναι η επιτυχία. Θα προτιμούσα, όμως, να έχω στην πρεμιέρα έναν αντίπαλο, ο οποίος θα είχε χρόνια στη Σούπερ Λίγκα, γιατί πάντα είναι επικίνδυνο να αντιμετωπίζεις ομάδα που μόλις έχει ανέβει. Περιμένω ότι η ομάδα των Ιωαννίνων θα κατεβεί με κλειστούς χώρους και θα προσπαθήσει να μας κάνει “ζημιά” στην κόντρα επίθεση. Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση, τόσο του ΠΑΣ, όσο και της ζέστης».

Όσο για την ομάδα του ο Wolf είπε: «Έχουμε φτάσει σε ένα επιθυμητό επίπεδο σαν ομάδα, αλλά με το χρόνο θα γινόμαστε ακόμη καλύτεροι. Υπάρχουν παίκτες που είναι νέοι στην οικογένεια της Ξάνθης, όπως για παράδειγμα οι Al-Saifi και Moreno Fabianesi. Περιμένουμε να πάρουν το χρόνο τους και να προσαρμοστούν γρήγορα στις απαιτήσεις μας. Δώσαμε πολλά φιλικά, στα οποία προσπάθησα να μοιράσω ισάξια το χρόνο σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Δεν μου άρεσαν, όμως, τα φιλικά που κάναμε με ομάδες της Β’ Εθνικής, γιατί ήταν πολύ δυνατά, σε σημείο να γίνονται και επικίνδυνα. Υπήρξαν μερικοί παίκτες που σίγουρα με εξέπληξαν θετικά. Ονόματα όμως μην περιμένετε να πω. Έχουμε ένα καλό κορμό από έμπειρους παίκτες, όπως π.χ. οι Παπαδημητρίου, Κωστούλας, Gspurning, δίπλα στους οποίους μπορούμε να “χτίσουμε” κάτι καλό. Πετύχαμε να ανεβάσουμε τα στάνταρ αρκετών νεαρών παικτών, οι οποίοι πιστεύω ότι μπορούν να μας βοηθήσουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης