Την πεποίθησή του, ότι η τωρινή Εθνική ομάδα είναι καλύτερη από αυτή που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα γήπεδα της Πορτογαλίας, εξέφρασε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «ynet.co.il.» ο Άγγελος Χαριστέας.

«Έχουμε καλύτερη ομάδα από το 2004. Εμείς είμαστε πιο έμπειροι, ο προπονητής μας έχει περισσότερες επιλογές και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο. Η ήττα από την Ελβετία μας πείραξε, αλλά απέναντι στο Ισραήλ μπορούμε να ανακάμψουμε. Έχουμε δύο σημαντικές απουσίες, τους Κατσουράνη και Λυμπερόπουλο, αλλά διαθέτουμε παίκτες για να καλύψουμε αυτά τα κενά» τόνισε αρχικά ο επιθετικός της Μπάγερ Λεβερκόυζεν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, ο Έλληνας διεθνής, μιλώντας για τα παιχνίδια με το Ισραήλ, εξήρε τις ικανότητες του αντιπάλου μας, υπογραμμίζοντας όμως ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπορεί να τα καταφέρει:

«Το Ισραήλ είναι ένας σπουδαίος αντίπαλος, αλλά πραγματικά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και μπορούμε να φύγουμε από το Ισραήλ με τον έναν ή τους τρεις βαθμούς. Θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και μπορούμε να τα καταφέρουμε εκεί και να κερδίσουμε στην Ελλάδα. Κερδίσαμε το Ευρωπαϊκό το 2004, προκριθήκαμε στο Ευρωπαϊκό το 2008 και τώρα πραγματικά πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχει μία πολύ καλή ομάδα και έχει πετύχει κάποιες σπουδαίες νίκες, ειδικά μέσα στην έδρα της.. Έχει καλούς παίκτες και θεωρώ κορυφαίο όλων τον Γιόσι Μπεναγιούν. Όλοι τον ξέρουν, διότι αγωνίζεται στη Λίβερπουλ».
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης