Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου έκανε σήμερα την πρώτη της προπόνηση, ενόψει του φιλικού της Τετάρτης με τη Σενεγάλη, που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο διεθνής επιθετικός, Αγγελος Χαριστέας με δηλώσεις του στους δημοσιογράφους τόνισε ότι στόχος της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής είναι «…να αφήσουμε το στίγμα μας, γιατί πιστεύω πως έχουμε μία πολύ καλή ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε καλά εκείνη την περίοδο. Στόχος είναι να δίνουμε το «παρών» σε κάθε μεγάλη διοργάνωση και να φτάνουμε όσο πιο ψηλά γίνεται», ενώ για τους νέους παίκτης που κλήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ανέφερε: «Όντως υπάρχουν πολλά νέα. Οι παλιότεροι προσπαθούμε να καλωσορίσουμε τα νέα παιδιά, να τους βάλουμε στο κλίμα και να μπουν στην οικογένεια της εθνικής. Όλοι πρέπει να καταλάβουν πως πρέπει να έχουν νοοτροπία νικητή».

Εν συνεχεία αναφερόμενος στο φιλικό με τη Σενεγάλη ο φορ της γερμανικής Νυρεμβέργης υποστήριξε:

«Αν και δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας για να προετοιμαστούμε θα προσπαθήσουμε να συγκεντρωθούμε για το παιχνίδι. Είναι δύσκολη περίοδος για όλους, γιατί ο καθένας έχει στόχους με την ομάδα του και τα πρωταθλήματα έχουν μπει στην τελική ευθεία. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση. Το αγωνιστικό στιλ της Σενεγάλης μοιάζει με τη Νιγηρία, ενώ και στα άλλα δύο φιλικά που θα δώσουμε οι αντίπαλοί μας μοιάζουν με τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε στο Μουντιάλ. Είναι σημαντικό να δούμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε αυτές τις ομάδες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προπόνηση διεξήχθη σε χαλαρούς ρυθμούς, καθώς οι περισσότεροι παίκτες έκαναν αποθεραπεία. Η αποστολή της εθνικής θα αναχωρήσει οδικώς για το Βόλο αύριο το πρωί και το απόγευμα (18:00) θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η οποία θα είναι ανοικτή για το κοινό. Μία ώρα νωρίτερα θα ξεκινήσει η προπόνηση της αφρικανικής ομάδας, η οποία έφτασε στην Αθήνα σήμερα το μεσημέρι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης