«Χαρούμενος στην Ξάνθη»

«Χαρούμενος στην Ξάνθη»
Ο Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι μίλησε για την Ξάνθη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και τόνισε ότι είναι χαρούμενος. Ο νεαρός επιθετικός στην πρώτη συμμετοχή του ως βασικός, σκόραρε στον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Ο 20χρονος Σκοπιανός αναφέρθηκε αρχικά στη φετινή πορεία της Ξάνθης: «Μετά το άδικο ξεκίνημα των πρώτων αγωνιστικών είχαμε ένα καλό σερί με διαδοχικά παιχνίδια χωρίς ήττα, αλλά μετά αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα και ήρθαν τα παιχνίδια, στα οποία δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Μέχρι το τέλος προσπαθήσαμε να παίξουμε καλύτερα, όμως, και τελικά μείναμε στην κατηγορία κι αυτό ήταν σημαντικό, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Στον πρώτο γύρο αποδώσαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο κερδίζοντας παιχνίδια ενώ στον β’ γύρο ήταν σαν να είχαμε «μπλοκάρει» κατά τη διάρκεια του αρνητικού σερί. Στο τέλος καταφέραμε να γυρίσουμε το κλίμα και επιστρέψαμε στις νίκες».

Για τις δύο χρονιές που βρίσκεται στην Ξάνθη, είπε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την ομάδα και από την πόλη. Έχω γνωρίσει πολύ καλό κόσμο. Είμαι χαρούμενος στην Ξάνθη και θέλω να ανταποδώσω στους αγωνιστικούς χώρους αυτά που έχω κερδίσει εδώ. Φέτος δούλεψα σκληρά στις προπονήσεις, όμως μόνο μέσα από αυτές είναι δύσκολο να δείξει κανείς την βελτίωσή του. Συνεχίζω να προσπαθώ και πιστεύω ότι την επόμενη χρονιά θα πάρω περισσότερο χρόνο».

Τέλος αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στην εθνική Ελπίδων της ΠΓΔΜ: «Παίζω καλά για την Εθνική ομάδα. Ο προπονητής πιστεύει πολύ σε μένα και μου δείχνει ότι με υπολογίζει. Προσπαθώ καθημερινά να γίνομαι καλύτερος και είναι τιμή να αγωνίζομαι με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μου».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012, 17:56