Χορηγός φανέλας του Παναθηναϊκού ο ΟΠΑΠ

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011, 12:30
Χορηγός φανέλας του Παναθηναϊκού ο ΟΠΑΠ
Βασικό χορηγό στη φανέλα του για τα επόμενα τρία χρόνια θα έχει τον ΟΠΑΠ ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ. Η ανακοίνωση του «τριφυλλιού» αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την ΟΠΑΠ ΑΕ ως βασικό χορηγό της φανέλας για τα επόμενα τρία χρόνια. Η ΟΠΑΠ ΑΕ δείχνει έμπρακτα τη στήριξή της στο ελληνικό μπάσκετ και ξεχωριστά στον Παναθηναϊκό, ο οποίος κυριαρχεί στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη».

Ο γενικός διευθυντής marketing της ΟΠΑΠ ΑΕ, Σωτήρης Σπανίδης, δήλωσε για τη συνεργασία: «Στο πλαίσιο της στήριξης του Ελληνικού μπάσκετ, η ΟΠΑΠ Α.Ε. χορηγεί για τα επόμενα τρία (3) χρόνια μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες και μια από τις ιστορικότερες ελληνικές ομάδες, τον Παναθηναϊκό. Η μέχρι τώρα πολύ επιτυχημένη πορεία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη και η διάθεση που έχει εκφραστεί μεταξύ των μερών είναι ίσως η καλύτερη εγγύηση για μια επιτυχημένη συνεργασία, που σκοπό έχει μεταξύ άλλων να βοηθήσει την πολύ επιτυχημένη πορεία του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

Από την πλευρά του, ο διευθυντής marketing της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, Ηλίας Κατσογιάννης, είπε: «Καλωσορίζουμε την ΟΠΑΠ ΑΕ στο χορηγικό μας πρόγραμμα. Σε ιδιαίτερα χαλεπούς καιρούς, η ΟΠΑΠ ΑΕ συνεχίζει να επενδύει στον αθλητισμό, διευρύνοντας την υποστήριξή της στο μπάσκετ. Για την ομάδα μας, τον πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας, ανοίγει μια νέα σελίδα σε εμπορικό επίπεδο. Στόχος είναι να έχουν και τα δύο μέρη τα μέγιστα δυνατά εμπορικά και επικοινωνιακά οφέλη, αλλά και να δημιουργήσουμε από κοινού ενέργειες κοινωνικής υπευθυνότητας».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011, 13:12