Χωρίς τον Πάμπλο Κοντρέρας θα υποχρεωθεί ν’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στα παιχνίδια που ακολουθούν με τον ΟΦΗ και τη Μονπελιέ. Ο Χιλιανός αμυντικός τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Άρη και, βάσει της εκτίμησης του ιατρικού επιτελείου, θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για δέκα ημέρες. Ως εκ τούτου, δεν θα προλάβει ούτε το κρίσιμο παιχνίδι με τη γαλλική ομάδα στο Καραϊσκάκη.

Έτσι, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, αναγκαστικά, θα εμπιστευτεί τον Κώστα Μανωλά και τον Δημήτρη Σιόβα, οι οποίοι μέχρι σήμερα είχαν αγωνιστεί ως παρτενέρ του έμπειρου αμυντικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξαιρετικά αμφίβολη παραμένει και η συμμετοχή του Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο Αλγερινός επιθετικός είχε τραυματιστεί στο ματς στο Μονπελιέ και ακόμη παραμένει στο ιατρικό δελτίο.

Εκτός παραμένουν και οι Φουστέρ, Μοντέστο και Ιμπαγάσα, με τον τελευταίο να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Όσον αφορά στην αποθεραπεία του Αβραάμ Παπαδόπουλου, τα νέα είναι ευχάριστα, αφού η ενδυνάμωση που έκανε στη Νέα Υόρκη βελτίωσε σημαντικά την κατάστασή του και οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι μετά τις γιορτές θα μπει στις προπονήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης