Ζήτησε χρόνο ο Μπέντνερ

Ζήτησε χρόνο ο Μπέντνερ
Ο Νίκλας Μπέντνερ ήρθε το καλοκαίρι στη Γιουβέντους για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της «Βεκιά Σινιόρα», ωστόσο μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει. Ο Δανός έχει αγωνιστεί σε λίγα ματς και ακόμα δεν έχει σκοράρει, ενώ πρόσφατα τραυματίστηκε στους προσαγωγούς και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης μέχρι τον Μάρτιο.

Ο ίδιος πάντως παραμένει αισιόδοξος: «Η αλήθεια είναι πως ακόμα δεν έχω καταφέρει να προσαρμοστώ, χρειάζομαι λίγο χρόνο ακόμα. Είμαι, όμως, αισιόδοξος πως μπορώ να προσφέρω πολλά στην ομάδα, αρκεί η αποθεραπεία μου να προχωρήσει σωστά. Αν όλα πάνε καλά, βλέπω πως έχω ακόμα μέλλον στο Τορίνο».

Για το αν τελικά οι ιθύνοντες της Γιουβέντους θα τον κρατήσουν στην ομάδα απάντησε: «Η Γιουβέντους είναι ένας μεγάλος σύλλογος, με ανθρώπους που ξέρουν ποδόσφαιρο. Αυτό σημαίνει πως όλοι τους γνωρίζουν αν αξίζω να είμαι στην ομάδα. Από το Μάρτιο και μετά, θα προσπαθήσω να παίξω καλά και να τους αποδείξω πως μπορώ να προσφέρω πολλά. Είμαι βέβαιος πως μπορώ να παίξω καλά και να τους δικαιώσω που με επέλεξαν το περασμένο καλοκαίρι».

Eπιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012, 13:55