Την ικανοποίησή του για τη δουλειά των παικτών του, καθώς και για το κλίμα, που επικρατεί στα αποδυτήρια της εθνικής μπάσκετ των Ανδρών, εξέφρασε ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Ηλίας Ζούρος, μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρωσία.

«Υπάρχει μεγάλη μαχητικότητα ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, όπως σήμερα όπου οι Ρώσοι είχαν εκπληκτική ευστοχία, νομίζω πως από τα 8 τρίποντα αστόχησαν σ’ ένα. Δεν έχουμε δουλέψει εναντίον της ζώνης, αλλά υπάρχει μεγάλη μαχητικότητα. Θέλουμε δουλειά και πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Δεν μετρά η νίκη σ’ αυτό το τουρνουά. Στο επίσημο τουρνουά μετρούν οι νίκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάθε μέρα βγάζουμε κάποιους παίκτες καινούργιους στο γήπεδο. Έχουμε παίκτες και από την παλιά φουρνιά που τραβάνε τους νέους και με την εμπειρία τους βοηθούν. Είμαι ευχαριστημένος που τα παιδιά είναι αγαπημένα και είμαστε πραγματική ομάδα» τόνισε αρχικά ο Ζούρος και συνέχισε:

«Η Ελλάδα είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και του κόσμου και παρά την αλλαγή σελίδας μ’ αυτό το ρυθμό πρέπει να συνεχίσουμε και να φτάσουμε εκεί που πρέπει.

Εγώ θέλω να παλεύουμε. Όσο παλεύουμε και δουλεύουμε, αυτό θα βγαίνει στο γήπεδο. Χάνουμε σε εμπειρία, όμως έχουμε τον ενθουσιασμό των νέων παιδιών που τα δίνουν όλα και παλεύουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης