Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ ανέβασαν ρολά με αυστηρά μέτρα προστασίας 

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020, 11:43
Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ ανέβασαν ρολά με αυστηρά μέτρα προστασίας 

Με κεντρικό μήνυμα «επιστρέφουμε υπεύθυνα» τα πρακτορεία ΟΠΑΠ λειτουργούν ξανά από τη Δευτέρα 11 Μαΐου. Τα περίπου 3.750 καταστήματα σε όλη τη χώρα εφαρμόζουν με συνέπεια όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και υγιεινής για το προσωπικό και τους πελάτες τους.

Συγκεκριμένα, εξυπηρετούν πλέον μόνο όρθιους πελάτες, τηρούνται αποστάσεις ενάμιση μέτρου, ενώ υπάρχει μέγιστος αριθμός ατόμων εντός του καταστήματος ανά πάσα στιγμή και στα ταμεία βρίσκονται σε αναμονή έως τρία άτομα. Το προσωπικό των καταστημάτων φροντίζει να απολυμαίνει συχνά όλες τις επιφάνειες, τα μηχανήματα του πρακτορείου, τις συσκευές στοιχηματισμού που έχουν οθόνες αφής και όλα τα κοινόχρηστα αντικείμενα, όπως τα στυλό που χρησιμοποιούν οι παίκτες για τη συμπλήρωση των δελτίων τους. 

Δείτε τα μέτρα προστασίας και πώς θα παίξετε:

 

Τι ισχύει για τα παιχνίδια ΟΠΑΠ

Με την επαναλειτουργία των πρακτορείων, τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ είναι πλέον και πάλι διαθέσιμα.

ΚΙΝΟ: Ζωντανές κληρώσεις κάθε 5’ στις οθόνες των πρακτορείων, μέσα από το opap.gr και το OPAPP application.

ΤΖΟΚΕΡ: Τρεις εβδομαδιαίες κληρώσεις κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22:00. Κατάθεση δελτίων στα πρακτορεία ΟΠΑΠ και διαδικτυακά μέσω  tzoker.gr και  tzoker app.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Διατίθεται στα καταστήματα, μέσα από το έντυπο κουπόνι, καθώς και μέσω των οpapbet και της εφαρμογής OPAPP.

VIRTUAL SPORTS: Είναι και πάλι διαθέσιμα στα πρακτορεία.

ΣΚΡΑΤΣ: Διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες και μικρότερα σημεία λιανικής.

ΛΑΪΚΟ ΛΑΧΕΙΟ: Η αναβληθείσα κλήρωση με αριθμό 11 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Μαΐου. Καθιερώνεται νέα ώρα κληρώσεων κάθε Τρίτη στις 19:00. Λαχεία διατίθενται από καταστήματα ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες και μικρότερα σημεία λιανικής.

ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ: Η πρώτη κλήρωση της 248 έκδοσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιουνίου.

ΛΟΤΤΟ: Οι κληρώσεις επανήλθαν από την Τετάρτη 13 Μαΐου στις 22:00. Η συμμετοχή γίνεται μέσω των πρακτορείων ΟΠΑΠ.  

Πληρωμή λογαριασμών χωρίς ουρές

Η επαναλειτουργία των πρακτορείων ΟΠΑΠ δίνει ανάσα σε χιλιάδες καταναλωτές καθώς, μέσω της υπηρεσίας πληρωμής λογαριασμών tora, μπορούν εύκολα και γρήγορα να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους, αποφεύγοντας ουρές και ταλαιπωρία. Η πληρωμή λογαριασμών ΔΕΚΟ και άλλων υπηρεσιών, καθώς και οφειλών δημοσίου στα καταστήματα ΟΠΑΠ γίνεται ανέπαφα, με οποιαδήποτε κάρτα ή μετρητά, καθημερινά έως αργά το βράδυ, ακόμη και τα σαββατοκύριακα.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020, 11:55