Ο Γιώργος Σαμαράς έχει δημιουργήσει φανατικούς υποστηρικτές στη Σέλτικ, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που δεν τον έχουν και σε μεγάλη… υπόληψη.

Στην τελευταία κατηγορία ανήκει και ο Ιρλανδός παλαίμαχος επιθετικός των «καθολικών», Τόνι Κασκαρίνο, ο οποίος σε συνέντευξή του στη σκωτσέζικη έκδοση της «Sun» είπε «ορθά κοφτά» ότι ο Έλληνας διεθνής δεν… κάνει για τη Σέλτικ.

«Εξεπλάγην όταν έμαθα ότι η Σέλτικ απέκτησε τον Σαμαρά. Τον είχα δει στη Μάντσεστερ Σίτι και πίστευα πως δε θύμιζε ποδοσφαιριστή. Δεν άφησε καλές εντυπώσεις και οι φίλαθλοι της Σίτι ήθελαν να τον ξεφορτωθεί η ομάδα τους το συντομότερο δυνατό. Δεν πιστεύω πως την ημέρα που υπέγραψε, δημιουργήθηκαν ουρές για την ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας», δήλωσε αρχικά ο Κασκαρίνο και πρόσθεσε:

«Οι φόβοι μου βγήκαν αληθινοί. Στην αρχή της χρονιάς πέτυχε κάποια γκολ, αλλά τώρα θυμίζει τον παίκτη που ήταν στη Σίτι. Δεν ήταν ποτέ τίποτα περισσότερο από έναν ακόμη παίκτη, ένα άτομο που… γέμιζε μία φανέλα και δεν πρόσθεσε ποιότητα στην ομάδα. Οι φίλαθλοι της Σέλτικ έχουν κάθε δίκιο να τον κοιτούν και να αναρωτιούνται αν είναι άξιος να φορά τη φανέλα της Σέλτικ. Παίκτες όπως ο Χένρικ Λάρσον και ο Τσάρλι Νίκολας δόξασαν τη Σέλτικ, κάτι που σίγουρα δεν έχει κάνει ο Σαμαράς».