Λάβρος κατά του VAR και του τρόπου που αντιμετωπίζεται από την Πρέμιερ Λιγκ ήταν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μετά το χθεσινοβραδυνό ματς της Άρσεναλ με την Κρίσταλ Πάλας. Ο κεντρικός αμυντικός των «κανονιέρηδων» πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του, ενώ του ακυρώθηκε και τέρμα που θα χάριζε τη νίκη στην ομάδα του στο 83ο λεπτό.

«Πιστεύω πως ήταν γκολ. To είδα ξανά. Ο Κάλουμ δεν έκανε τίποτα. Δεν χρησιμοποιείται σωστά το VAR στην Αγγλία. Την περασμένη εβδομάδα που έγινε πέναλτι σε βάρος μου δεν χρησιμοποίησαν το VAR. Αυτήν την εβδομάδα χρησιμοποιήθηκε 2-3 φορές εναντίον μας. Στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου όλα θα πρέπει να λειτουργούν καλύτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το VAR για μένα είναι καλή λύση, όμως οι διαιτητές πρέπει να χρησιμοποιούν κάθε φορά. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και κατά συνέπεια πρέπει να είναι τέλειο. Χάσαμε αυτή την εβδομάδα τρεις βαθμούς λόγω του VAR. Αν είχαμε 19 πόντους σήμερα, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Φυσικά δεν παραβλέπω τα δικά μας λάθη και την αδυναμία μας να σκοράρουμε. Αλλά θα πρέπει να δούμε τι έγινε και με το VAR», είπε ο Παπασταθόπουλος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης