Αποφυλακίστηκε την Παρασκευή ο πρώην παίκτης της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Τσεντ Έβανς, αφού εξέτισε το μισό της πενταετούς κάθειρξης που του είχε επιβληθεί τον Απρίλιο του 2012 για τον βιασμό μίας 19χρονης κοπέλας σε ξενοδοχείο, τον Μάιο του 2011.

Ο παίκτης εξακολουθεί να υποστηρίζει την αθωότητά του και την επόμενη εβδομάδα θα προβεί σε «προσωπική κι εκ βαθέων» δήλωση στην ιστοσελίδα που διατηρεί στο διαδίκτυο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περίπου 150.000 άνθρωποι έχουν υπογράψει από μία αίτηση, με την οποία ζητούν από τη Σέφιλντ να μη δεχθεί πίσω στις τάξεις της τον Ουαλό διεθνή ποδοσφαιριστή, παρά τη δήλωση του προπονητή της ομάδας, Νάιτζελ Κλαφ, ότι συζήτησε με τους διοικούντες το σύλλογο για το ενδεχόμενο επιστροφής του Έβανς.

Ο Ουαλός έφυγε από τις φυλακές του Γουίμοτ, κοντά στο Λέιλαντ του Λανκασάιρ, με αυτοκίνητο γύρω στις 7.30 το πρωί της Παρασκευής.

Υπέγραψε στη Γιουνάιτεντ το 2009 έναντι 3 εκατομμυρίων λιρών, αλλά αποδεσμεύτηκε αμέσως μετά την καταδικαστική απόφαση για το βιασμό της κοπέλας. Ο ίδιος είχε αρνηθεί ότι διέπραξε το αδίκημα, αλλά κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης