Την πεποίθησή του ότι η Αναντολού Εφές αξίζει να προκριθεί στο φάιναλ φορ της Euroleague εξέφρασε με δηλώσεις του ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας, Εργκίν Αταμάν, μία ημέρα πριν το πέμπτο παιχνίδι της σειράς (1/5, 20:00) με την Μπαρτσελόνα, που θα διεξαχθεί στο «Σινάν Ερντέμ» (οι δύο ομάδες ειναι ισόπαλες 2-2 στις νίκες).

«Η Μπαρτσελόνα έχει ένα πολύ καλό ρόστερ και ένα έμπειρο τεχνικό επιτελείο, το οποίο σέβομαι. Μας νίκησαν παίζοντας σκληρά στο τελευταίο ματς στην Ισπανία. Όμως, τώρα είναι η σειρά μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το κίνητρο που θα βρούμε από τον κόσμο μας και παίζοντας το μπάσκετ που παίξαμε όλη τη χρονιά με σκληρό και έξυπνο τρόπο, πρέπει να κερδίσουμε το ματς και να πάμε στο φάιναλ φορ, το οποίο αξίζουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αταμάν.

Από την πλευά του, ο Αντριέν Μοερμάν, δήλωσε: «Το τελευταίο ματς για το φάιναλ φορ… Θα δώσουμε τον πέμπτο αγώνα μας με την Μπαρτσελόνα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε και να πάρουμε το “κλειδί” για το φάιναλ φορ.

Τόσο εμείς όσο και η Μπαρτσελόνα πήραμε μία εντός και μία εκτός έδρας νίκη στα πλέι οφ. Γνωριζόμαστε καλά. Εμείς θα έχουμε το πλεονέκτημα του κόσμου μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, όπως κάναμε όλη τη σεζόν και να παλέψουμε για κάθε μπάλα, με συγκέντρωση για 40 λεπτά. Γνωρίζω πως είμαστε μια καλή ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε σε κάθε ματς με τον κόσμο στο πλευρό μας».

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης