Η Παρτιζάν επισημοποίησε τη συμφωνία της με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, o οποίος ανέλαβε την ομάδα του Βελιγραδίου για τρία χρόνια!

Αν και το περασμένο Σάββατο (19/6) η «Kurir» είχε αποκαλύψει τη συμφωνία των δύο πλευρών, ο σύλλογος έσπευσε τότε, δια μέσου του γενικού διευθυντή του, Ζόραν Σάβιτς, να διαψεύσει πως είχαν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα (25/6), όμως η επιστροφή του «Ζοτς» στην ομάδα της καρδιάς του είναι οριστική και αμετάκλητη. Ο Ομπράντοβιτς, μετά από έναν χρόνο κατά τον οποίο ξεκουράστηκε, επιστρέφει στην ομάδα με την οποία κατέκτησε τον πρώτο τίτλο από τους εννέα που έχει κατακτήσει στη Euroleague, το 1992 στην Κωνσταντινούπολη, στην πρώτη χρονιά του ως προπονητής!

Σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παρτιζάν στα 61 του χρόνια, έπαιξε η αγάπη του για το σερβικό μπάσκετ, για την Παρτιζάν, καθώς και η παρουσία του Ζόραν Σάβιτς που έχει τον ρόλο του γενικού διευθυντή στον σύλλογο του Βελιγραδίου.

H σχετική ανακοίνωση της Παρτιζάν αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Επέστρεψε!!! Ο πολυνίκης προπονητής στη Euroleague, ο άνθρωπος που κατέκτησε το Κύπελλο Πρωταθλητριών με τους “ασπρόμαυρους” το 1992, ο άνθρωπος που έχει κατακτήσει στην καριέρα του ό,τι μπορεί να κατακτηθεί, είναι και πάλι ο προπονητής της Παρτιζάν!

Ναι είναι αλήθεια! Ο καινούριος επικεφαλής του τεχνικού τιμ της Παρτιζάν είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς! Υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

«Είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επέστρεψε. Νομίζω ότι κάθε λέξη είναι περιττή και ταυτόχρονα δεν είναι αρκετά ισχυρή για να περιγράψει τι σημαίνει η επιστροφή του για την Παρτιζάν. Θα μιλήσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες στη συνέντευξη Τύπου. Υπάρχει πολλή δουλειά μπροστά μας,» δήλωσε ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Οστόγια Μιγιαϊλοβιτς.

Η συνέντευξη Τύπου παρουσίασης του «Ζοτς» από την Παρτιζάν θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Ιουνίου.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει κατακτήσει ως προπονητής 11 ευρωπαϊκά τρόπαια (9 Κύπελλα Πρωταθλητριών/Euroleague με Παρτίζαν, Μπανταλόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Παναθηναϊκό, Φενερμπαχτσέ και 2 Κύπελλα Σαπόρτα με Ρεάλ Μαδρίτης και Μπενετόν Τρεβίζο). Επιπλέον, ως προπονητής του Παναθηναϊκού κατέκτησε 11 πρωταθλήματα και 7 Κύπελλα Ελλάδας σε 13 χρόνια, ενώ με τη Φενέρμπαχτσε πανηγύρισε 10 τίτλους (4 πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα και 3 Σούπερ Καπ Τουρκίας).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης