«Καμπάνα» έξι αγώνων σε πέντε παίκτες της Ρέιντζερς λόγω παραβίασης περιοριστικών μέτρων

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021, 19:21
«Καμπάνα» έξι αγώνων σε πέντε παίκτες της Ρέιντζερς λόγω παραβίασης περιοριστικών μέτρων

Με αποκλεισμό έξι αγώνων, εκ των οποίων οι τέσσερις με άμεση ισχύ και οι δύο με αναστολή ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, τιμώρησε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σκωτίας πέντε παίκτες της Ρέιντζερς, οι οποίοι κρίθηκε ότι παραβίασαν τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Οι Μπονγκανί Ζουνγκού, Νέιθαν Πάτερσον, Κάλβιν Μπάσεϊ, Ντάπο Μεμπούντε και Μπράιαν Κίνιαρ είχαν βρεθεί τον Φεβρουάριο σε παράνομο πάρτι, το οποίο διαλύθηκε με παρέμβαση της αστυνομίας, ύστερα από καταγγελία.

Εκ των πέντε ποδοσφαιριστών, οι Μπάσεϊ, Πάτερσον και Ζουνγκού (ο τελευταίος είναι δανεικός από τη γαλλική Αμιάν) αποτελούν μέλη του τακτικού "rotation" του Στίβεν Τζέραρντ, με τον Πάτερσον μάλιστα να είναι βασικός το τελευταίο διάστημα, αντικαθιστώντας στο δεξί άκρο της άμυνας τον αρχηγό Τζέιμς Ταβέρνιερ, που είναι τραυματίας. Ο Μεντούμπε παίζει δανεικός στην Κουίν οφ Σάουθ, ενώ ο Κίνιαρ είναι τερματοφύλακας της ομάδας νέων του συλλόγου.

Η Ρέιντζερς είχε τιμωρήσει με πρόστιμο τους ποδοσφαιριστές και συνεργάστηκε με την ομοσπονδία και την κυβέρνηση της Σκωτίας, στην έρευνα που διενήργησαν.

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021, 19:31