Ο πρώην επιθετικός των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι και Γουέστ Χαμ, Κάρλος Τέβες, δήλωσε πως οι ποδοσφαιριστές των κορυφαίων πρωταθλημάτων θα πρέπει εθελοντικά να ζητήσουν μείωση των μισθών τους, όσο η πανδημία του κορωνοϊού είναι σε έξαρση.

Η Superliga της Αργεντινής ήταν μία από τις τελευταίες διοργανώσεις που ανακοίνωσαν την αναστολή της δράσης, στις 17 Μαρτίου, με τον σούπερ σταρ της Μπόκα Τζούνιορς να είναι και αυτός σε καραντίνα μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τέβες ήταν απόλυτος μιλώντας στο America TV. «Πρέπει να είμαστε εκεί, να βοηθάμε. Φυσικά και θα πήγαινα με χαρά σε μια κουζίνα και θα έφτιαχνα μια σούπα ή οτιδήποτε άλλο», είπε ο 36χρονος άσος και συνέχισε:

«Θα γινόμασταν ένα πολύ καλό παράδειγμα αν εμείς οι ποδοσφαιριστές, οι ηθοποιοί και άλλοι διάσημοι βγαίναμε στους δρόμους και βοηθούσαμε στις φτωχογειτονιές. Είμαι διατεθειμένος να το κάνω. Οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής μπορεί να ζήσει έξι μήνες ή και ένα χρόνο χωρίς να πληρωθεί.

Δεν έχουμε την απόγνωση με την οποία ζει πάρα πολύς κόσμος καθημερινά. Υπάρχουν άνθρωποι που φεύγουν στις 6 το πρωί από το σπίτι τους και επιστρέφουν στις 7 το απόγευμα προκειμένου να φέρουν φαγητό στην οικογένειά τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 76 φορές διεθνής με την εθνική Αργεντινής, ζήτησε και από τους συλλόγους να βοηθήσουν τις τοπικές κοινωνίες.

«Οι σύλλογοι πρέπει να εμπλακούν περισσότερο. Θα μπορούσα να δώσουν τις εγκαταστάσεις τους, τα γήπεδά τους, τα διαμερίσματά τους ή ακόμη και το ιατρικό προσωπικό σε όλους αυτούς που μάχονται με τον κορωνοϊό. Νομίζω πως όλοι πρέπει να βγούμε μπροστά και να δώσουμε το καλό παράδειγμα», κατέληξε ο Τέβες.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης