ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Σε λάθος χρονική στιγμή η απόφαση του Μάτζικ να αποχωρήσει»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019, 10:20
ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Σε λάθος χρονική στιγμή η απόφαση του Μάτζικ να αποχωρήσει»

Στην πρόσφατη αποχώρηση του Μάτζικ Τζόνσον από την προεδρία των Λος Άντζελες Λέικερς αναφέρθηκε στο τελευταίο επεισόδιο του «The Shop» ο αστέρας της ομάδας, Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο «βασιλιάς» μίλησε για τη χρονική στιγμή της απόφασης αλλά και για το γεγονός πως ο Μάτζικ δεν τον είχε ενημερώσει για την απόφασή του.

Πιο συγκεκριμένα ο αστέρας των Λέικερς είπε:  «Ήρθα στην ομάδα για να γίνω μέρος του οργανισμού, μετά από συζήτηση που είχα με τον Μάτζικ. Ήταν πολύ ευγενικός και ανέλυσε τα πάντα, τον τρόπο με τον οποίο θα γίνουμε και πάλι αυτοί που πρέπει. Ήθελα να γίνω μέρος της διαδικασίας αυτής.

Ήταν περίεργο για τον Μάτζικ να πει ότι απλά φεύγει. Να μην με πάρει τηλέφωνο και να πει: ”ΛεΜπρόν, φεύγω”. Θα ήμουν εντάξει με αυτό. ”ΛεΜπρόν, είμαι ο Μάτζικ, φεύγω”. Δεν έγινε καν έτσι.

Και εμείς αναρωτηθήκαμε. Γαμώτο, τώρα; Κυριολεκτικά 70 λεπτά πριν από αγώνα. Η ομάδα ετοιμαζόταν για ματς. Και εσύ αποφασίζεις να κάνεις κάτι τέτοιο τώρα; Πιστεύω πως πάντα υπάρχει χρόνος και μέρος για τα πράγματα και πιστεύω πως είχε ήδη πάρει την απόφαση. Αλλά γιατί να το κάνεις εδώ; Γιατί τώρα;».

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019, 10:46