Έγινε μέλος της Μπόκα Τζούνιορς ο πάπας Φραγκίσκος

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020, 13:10
Έγινε μέλος της Μπόκα Τζούνιορς ο πάπας Φραγκίσκος

Μπορεί ο πάπας Φραγκίσκος να έχει δηλώσει φίλαθλος της Σαν Λορέντσο, όμως είναι πλέον και μέλος της Μπόκα Τζούνιορς και μάλιστα με το Νο 1.

Ο λόγος; Η συνεργασία της Μπόκα με την Εκκλησία σε ένα έργο που στοχεύει στην προώθηση της ανάπτυξης σχολείων στην Αργεντινή, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Ιταλίας Gazzetta dello Sport.

«Αισθανόμαστε υπερήφανοι που γνωρίζουμε ότι ο πάπας έχει ήδη την κάρτα μέλους της Μπόκα» έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς, Χόρχε Αμόρ Αμεάλ, ο οποίος με τη σειρά του έλαβε μία φανέλα της ομάδας με το όνομα του πάπα, το Νο 1, την οποία είχε υπογράψει ο Ποντίφικας.

Η «Scholas Occurrentes» παρουσιάζεται με το δίκτυό της σε 190 χώρες, ενσωματώνοντας πάνω από 400.000 εκπαιδευτικά κέντρα και προσεγγίζοντας πάνω από ένα εκατομμύριο παιδιά και νέους σε όλο τον κόσμο. Μία πρωτοβουλία στην οποία έχει συμμετάσχει και ο Λιονέλ Μέσι.

Επιπλέον, όπως αναφέρεται από το mediotiempo.com, ο πάπας Φραγκίσκος προσκλήθηκε να λειτουργήσει στην πρώτη επέτειο του θανάτου του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα τον Νοέμβριο του 2021.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020, 13:56