ΝΒΑ: Τέλος από τους Θάντερ ο Ντόνοβαν

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2020, 11:57
ΝΒΑ: Τέλος από τους Θάντερ ο Ντόνοβαν

Ο Μπίλι Ντόνοβαν, ο οποίος ήταν τρίτος στη φετινή ψηφοφορία για προπονητής της χρονιάς, αποτελεί παρελθόν από την Οκλαχόμα Σίτι, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν να λήξουν τη συνεργασία τους.

Η απόφαση ανακοινώθηκε λιγότερο από μια εβδομάδα μετά την ήττα των Θάντερ (104-102) στο έβδομο παιχνίδι της σειράς με το Χιούστον για τον πρώτο γύρο των playoffs της δυτικής περιφέρειας.

Ο 55χρονος τεχνικός ολοκλήρωσε το πενταετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τους Θάντερ τον Απρίλιο του 2015.

Ο γενικός διευθυντής της Οκλαχόμα Σίτι, Σαμ Πρέστι, δήλωσε σχετικά: «Είχαμε σχεδιάσει να μιλήσουμε στο τέλος της σεζόν για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο να προχωρήσουμε.

»Μετά από αυτές τις συζητήσεις, έγινε σαφές ότι δεν μπορούσαμε να παρέχουμε στον Ντόνοβαν τις πληροφορίες που ήθελε για την μελλοντική κατεύθυνση της ομάδας στις επόμενες σεζόν ώστε να είμαστε όσο σαφείς ήθελε σε αυτό το σημείο της καριέρας του. Επομένως, κλείνουμε αυτό το κεφάλαιο και τον ευχαριστούμε για όλα όσα έχει δώσει στην ομάδα και την κοινότητα. Ο Μπίλι θα έχει πάντα μια θέση στην οικογένεια των Θάντερ».

Από την πλευρά του ο Ντόνοβαν είπε: «Το γεγονός ότι ήμουν προπονητής των Θάντερ τις τελευταίες πέντε σεζόν ήταν μεγάλη τιμή και ευχαριστώ ολόκληρο τον οργανισμό για την ευκαιρία.

»Τρέφω μεγάλο σεβασμό και θαυμασμό για τους παίκτες που προπόνησα στην Οκλαχόμα και θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα, οι οποίοι έδωσαν απίστευτο χρόνο και εμπειρία στον κοινό μας στόχο».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2020, 11:57