Ο προπονητής της Σουηδίας έκλεισε την πόρτα της Εθνικής στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Απριλίου 2018, 11:14
Ο προπονητής της Σουηδίας έκλεισε την πόρτα της Εθνικής στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
Ο Σουηδός ομοσπονδιακός προπονητής Γιάνε Άντερσον ξεκαθάρισε ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν περιλαμβάνεται στη λίστα του για το Μουντιάλ της Ρωσίας, «διορθώνοντας» έτσι τον επιθετικό των Λος Άντζελες Γκάλαξι, ο οποίος έγραψε στο Twitter ότι οι πιθανότητές του να βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν πολύ μεγάλες.

«Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν θα είναι στην ομάδα για το Μουντιάλ. Δε ήθελε να αγωνιστεί μετά το Euro, η απόφασή του έγινε σεβαστή. Εάν αρνείσαι την ομάδα, δεν νομίζω ότι πρέπει να επιστρέφεις πίσω. Σέβομαι αυτό που είπε. Στο Μουντιάλ θα είναι αυτοί που το ήθελαν. Δεν μου έχει τηλεφωνήσει, αλλά σίγουρα δεν περιλαμβάνεται στη λίστα για το Παγκόσμιο Κύπελλο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Άντερσον.

Ο Σουηδός επιθετικός τόνισε πρόσφατα σε αμερικανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα ότι ένα Μουντιάλ χωρίς εκείνον δεν θα ήταν πραγματικό Μουντιάλ.

Επιπλέον, στον λογαριασμό του στο Twitter στις 15 Απριλίου έγραψε ότι «οι πιθανότητές μου να παίζω στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πολύ υψηλές», ενώ στις αρχές Μαρτίου είχε αποκαλύψει την επιθυμία του να επιστρέψει: «Μου λείπει η Εθνική, αισθάνομαι ότι μπορώ να προσφέρω».Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Απριλίου 2018, 11:27