Η Μάλαγα δοκιμάζεται αύριο στο ΟΑΚΑ (21:45) απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τη φάση των «16» στη Euroleague, με τον τεχνικό των Ισπανών, Ζοάν Πλάθα, να υπογραμμίζει τη δυσκολία της αναμέτρησης, όπως και τις απουσίες της ομάδας του, με κυριότερη αυτή του πρώτου σκόρερ της Ουνικάχα, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν ακολούθησε την αποστολή.

«Πρόκειται για μία περίπλοκη αναμέτρηση λόγω της δυσκολίας του αντιπάλου, ο οποίος παραλίγο θα ‘χε νικήσει τη Φενέρμπαχτσε στην πρεμιέρα του ΤΟΡ 16» είπε αρχικά ο Πλάθα στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague και πρόσθεσε: «Επίσης είναι πρώτοι στην Ελλάδα με 12-0, έχουν νικήσει την Μπαρτσελόνα, τη Ζαλγκίρις. Προσθέστε κι ένα δύσκολο ταξίδι. Ξέρουμε πως πρέπει να συνεχίσουμε να εγκλιματίζουμε τον Νέλσον και τον Κούλεϊ και θέλουμε να γίνουμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί. Έχουμε και τον Κουζμίνσκας εκτός αγωνιστικής δράσης (εμπύρετος) πέραν του Μάρκοβιτς, ο οποίος σίγουρα θα μας έδινε επιπλέον αξιόλογη βοήθεια. Όπως και να ‘χει, πρόκειται για μία αναμέτρηση, στην οποία μπορούμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να κερδίσουμε εμπειρίες για το μέλλον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Ντάνι Ντίεθ είπε: «Η πρώτη εκτός έδρας αναμέτρησή μας στο ΤΟΡ 16 είναι μία απ’ τις πιο δύσκολες έδρες στην Ευρώπη. Μόνο η Λοκομοτίβ Κουμπάν έχει καταφέρει να κερδίσει εκεί φέτος. Πάμε στην Αθήνα με το μυαλό μας στη νίκη, αλλά ξέρουμε πόσο δύσκολο θα ‘ναι. Πρέπει να παίξουμε σκληρά απ’ την αρχή και ν’ αποφύγουμε τα σκαμπανεβάσματα, τα οποία θα δυσκολέψουν την κατάσταση για εμάς. Διαθέτουν μεγάλο ταλέντο και στην περιφέρεια και στη ρακέτα, επομένως δεν πρέπει να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Η νίκη σ’ αυτή την αναμέτρηση θα ‘ναι σημαντική για εμάς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης