Ο Κλαούντιο Ρανιέρι είναι αποφασισμένος να αφήσει εκτός ομάδας ορισμένους από τους παίκτες που οδήγησαν τη Λέστερ στον τίτλο την περασμένη σεζόν, στην προσπάθεια να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Οι πρωταθλητές δεν έχουν ακόμα κερδίσει ή σημειώσει γκολ σε έξι αγώνες πρωταθλήματος το 2017 και έχασαν (2-0) χθες από τη Σουόνσι, η οποία επίσης παλεύει να μείνει στην κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν χθες ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν εξακολουθεί να πιστεύει πολύ σε αυτούς τους παίκτες, ο Ρανιέρι είπε: «Θα μπορούσα και θέλω να είμαι πιστός. Φυσικά, είναι δύσκολο. Όταν επιτυγχάνεις κάτι τόσο καλό, θέλεις να τους δώσεις μία ευκαιρία, δύο ευκαιρίες ή τρεις ευκαιρίες. Ίσως τώρα είναι πάρα πολύ.

»Φυσικά και πρέπει να αλλάξει κάτι, γιατί δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο. Ο καθένας προσπαθεί να πει κάτι θετικό για να βοηθήσει ο ένας τον άλλο, αλλά μετά πάμε πίσω και χάνουμε τα παιχνίδια. Πάντα κάνω την ίδια ερώτηση στον εαυτό μου, αλλά πάντα λέω ”έλα πάμε μπροστά, μαζί μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης