Σάντος: «Τα παιχνίδια δεν κερδίζονται παίζοντας μόνο... χαριτωμένα»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020, 12:12
Σάντος: «Τα παιχνίδια δεν κερδίζονται παίζοντας μόνο... χαριτωμένα»

Ο Φερνάντο Σάντος παραδέχτηκε ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ένταση που έδειξαν οι παίκτες του στο πρώτο ημίχρονο του νικηφόρου αγώνα (3-2) επί της Κροατίας, που διεξήχθη την Τρίτη στο Σπλιτ για το Nations League.

«Δεν είχαμε ένταση στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να παίξουμε, αλλά χωρίς ένταση σε ένα δύσκολο γήπεδο. Έπρεπε να προσαρμοστούμε, το πέρασμα της μπάλας ήταν πιο δύσκολο, οπότε έπρεπε να παίξουμε διαφορετικά.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με μεγάλη ένταση, κερδίζοντας τις δεύτερες μπάλες, γιατί αυτά τα παιχνίδια κερδίζονται επίσης έτσι. Τα παιχνίδια δεν κερδίζονται μόνο παίζοντας χαριτωμένα….

Κάναμε το 2-1, αλλά μετά ξεκινήσαμε ξανά με τον ίδιο χαμηλό ρυθμό και επιτρέψαμε στην Κροατία, με 10 παίκτες, να σκοράρει. Καταλήξαμε να κερδίζουμε και ήμασταν οι μόνοι νικητές, γιατί ήμασταν καλύτεροι, αλλά πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι», δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός προπονητής, προσθέτοντας:

«Χρειαζόμαστε τώρα χρόνο για να διορθώσουμε αυτά τα λάθη και θα το έχουμε μόνο τον Μάρτιο. Δεν μπορούμε να μείνουμε ακίνητοι σε αυτά τα δύο παιχνίδια, γιατί είχαμε τέσσερις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις. Αυτή η εικόνα δεν είναι καλή, αλλά δεν είναι η εικόνα μας.»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020, 14:18