Τότεναμ: Ο Σον μπορεί να χάσει την επανέναρξη της Premier League

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 28 Απριλίου 2020, 22:00
Τότεναμ: Ο Σον μπορεί να χάσει την επανέναρξη της Premier League

Από τις 20 Απριλίου, ο Χιουνγκ Μιν Σον, συμμετέχει σε στρατιωτική εκπαίδευση στην πατρίδα του, εκμεταλλευόμενος τη στάση που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊού.

Ο 27χρονος Νοτιοκορεάτης επιθετικός της Τότεναμ, είδε τις στρατιωτιικές του υποχρεώσεις να μειώνονται σε τρεις εβδομάδες από 21 μήνες, λόγω της επικράτησης της εθνικής ομάδας στους Ασιατικούς Αγώνες του 2018.

Ο Σον, έχει υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, στο στρατόπεδο που βρίσκεται στο νησί Γέγιου, όπου διεξάγεται η στρατιωτική εκπαίδευση του ναυτικού σώματος, όμως οι κανόνες της βρετανικής κυβέρνησης για τους ανθρώπους που εισέρχονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, εν μέσω της πανδημίας, θα μπορούσαν να περιπλέξουν την συμμετοχή του στις προπονήσεις των «σπιρουνιών».

Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα, η «Daily Mirror», στις 8 Μαΐου, οπότε κι έχει προγραμματισθεί η επιστροφή του Σον, ο διεθνής επιθετικός θα πρέπει να παραμείνει σε κατ΄ οίκον περιορισμό για περίπου δύο εβδομάδες, όπως προβλέπεται από το σχετικό πρωτόκολλο.

Κατά συνέπεια, ο έμπειρος άσος δεν θα είναι στην διάθεση του Ζοσέ Μουρίνιο, για τις πρώτες προπονήσεις στην εποχή μετά τον κορωνοϊό.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 28 Απριλίου 2020, 22:06