Τσέφεριν: «Δεν... κινδυνεύουν οι ημιτελικοί του Champions League»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021, 12:21
Τσέφεριν: «Δεν... κινδυνεύουν οι ημιτελικοί του Champions League»

Οι ημιτελικοί του Champions League (σ.σ. οι πρώτοι αγώνες έχουν προγραμματιστεί για τη Μεγάλη Τρίτη και τη Μεγάλη Τετάρτη) δεν βρίσκονται σε... κίνδυνο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του «Pop. TV».

«Υπάρχει σχετικά μικρή πιθανότητα να μη διεξαχθούν οι αγώνες, αλλά στο μέλλον θα είναι διαφορετικό» σχολίασε ο Σλοβένος παράγοντας και πρόσθεσε: «Το σημείο-κλειδί είναι ότι η σεζόν έχει ήδη αρχίσει. Εάν ακυρώσουμε τις συναντήσεις, τα τηλεοπτικά κανάλια θα απαιτήσουν αποζημίωση».

Ο Τσέφεριν, ο οποίος κάλεσε την Τετάρτη (21/4) σε «ανοικοδόμηση της ενότητας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου», προειδοποιεί ωστόσο ότι οι σύλλογοι που πρωτοστάτησαν στη δημιουργία της ευρωπαϊκής Super League «θα υποστούν τις συνέπειες της πρωτοβουλίας τους», ενώ, όσον αφορά στους βρετανικούς συλλόγους, σχολίασε: «Θα λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι παραδέχτηκαν το λάθος τους. Οι άλλοι, εάν θέλουν να συμμετάσχουν στις διοργανώσεις μας, θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας και θα πρέπει να επιλύσουμε τα προβλήματα».

Ο Τσέφεριν καταφέρθηκε ξανά κατά της «τόσο ισχυρής απληστίας», που μπορεί να οδηγήσει σε μια τέτοια «θεωρία συνωμοσίας» και κατέληξε: «Ανοήτως, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι οι καθημερινοί συνομιλητές μου στην πραγματικότητα ετοίμαζαν ένα άλλο έργο πίσω από την πλάτη μας. Πρέπει να ήμουν αφελής, αλλά καλύτερα να είμαι αφελής, παρά ψεύτης».

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021, 12:51